Railblaza Railmount

   |    Alle producten van Railblaza
Wissen

Vanaf 26,2024,95

Indien volledige bestelling op voorraad, en besteld op maandag t/m vrijdag. Lees meer
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis ?
Naar Nederland en België. Anders NL: €4,95 of BE: €7,95 Lees meer
Gratis verzending vanaf € 99 ?

Indien retour gestuurd vanuit Nederland of België. Palletleveringen uitgezonderd.

Lees meer

60 dagen bedenktijd & gratis retour ?

Productinformatie

Met de RailMount Combo plaats je RAILBLAZA accessoires heel eenvoudig op de stuurstand, railings, scepters, preek- en hekstoelen en alle andere 20-25 of 32-41mm buizen. De meest voorkomende afmeting van reling aan boord is 25mm. Deze adapter is ook geschikt voor het monteren van de Railblaza Tablethouder. RailMounts worden compleet geleverd met buis diameter adapters, non slip rubber inserts en de benodigde montage schroeven.

  • Railblaza buisbevestiging
  • Voor diverse accessoires
  • Voor buizen van 20-25 en 32-41mm
  • Beschikbaar in zwart en wit

Alternatieve producten

Meer informatie

Met de RailMount Combo plaats je RAILBLAZA accessoires heel eenvoudig op de stuurstand, railings, scepters, preek- en hekstoelen en alle andere 20-25 mm of 32-41mm buizen. De meest voorkomende afmeting van reling aan boord is 25mm. Deze adapter is geschikt voor het monteren van de Railblaza Tablethouder. RailMounts worden compleet geleverd met buis diameter adapters, non slip rubber inserts en de benodigde montage schroeven. https://www.youtube.com/watch?v=nzLudNW09kI

Reviews voor Railblaza Railmount

Vaak meebesteld

Merk

railblaza logo
De bevestigingssystemen van Railblaza zijn een uitkomst aan boord. De lijn producten biedt dankzij de veelzijde adapters een eindeloze reeks aan mogelijkheden. Bijvoorbeeld voor het het bevestigen van een tablet of Navisafe navigatielamp.