Scanstrut Rokk Mini iPad en Tablethouder

| Alle producten van Scanstrut
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Met het Rokk Mini systeem van Scanstrut haal je een flexibele en oersterke tablethouder aan boord. De houder houdt alle tablets van 7 tot 12,9 inch stevig op de plaats. Ook in waterdichte hoes of case. De set is helemaal compleet en bestaat uit 3 onderdelen: de tablethouder, de body en tenslotte de voet van de steun. Al deze onderdelen kunnen 360 graden ten opzichte van elkaar versteld worden. Voor de voet van de Rokk Mini heb je keuze uit schroefbevestiging, bevestiging met een 3M lijmstrip (als je liever niet schroeft) of een zuignap voor montage op bijvoorbeeld een raam.

  • Geschikt voor brede range aan tablets bijvoorbeeld de iPad, iPad Pro, iPad Mini, Google Nexus 7 of Samsung Galaxy Note. Scroll naar beneden voor de exacte maximale afmetingen
  • 360°  Roteer- en draaibaar in alle richtingen

Wil je de tablethouder ook op de stuurstand kunnen gebruiken? Bestel dan hier de railmount mee

Alternatieve producten

Meer informatie

afmetingen scanstrut rokk mini

Reviews voor Scanstrut Rokk Mini iPad en Tablethouder

Vaak meebesteld

Merk

Midden jaren 80 is de luchtvaart ingenieur Trevor Reed zich gaan toeleggen op het ontwerpen van bevestigingssystemen voor de watersport. De producten van Scanstrut blinken uit in robuustheid, aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Of het nu de dekdoorvoeren, USB-laders of tablet-houders zijn, bij Scanstrut weet men welke eisen je stelt aan spullen aan boord die ze maar al te vaak nog weten te overtreffen ook.