Fleshouder RMB Outils Oceans

| Alle Opbergen
| Alle producten van Outils Oceans

32,95

Nog 6 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Goed drinken tijdens lange tochten of wedstrijden is iets wat er snel bij inschiet. Deze oersterke, maar lichtgewicht fleshouder van Outils Oceans biedt probleemloos ruimte aan waterflessen tót 1 liter. Ideaal voor montage aan de stuurstand of in de kuip. Uiteraard kun je hier ook een handmarifoon of een zaklamp in plaatsen. De houder weegt slechts 120 gram en de afmetingen zijn 10 x 10 x 25 centimeter.

Gemaakt van bisonyl wat ook wel vrachtwagendekzeil wordt genoemd en daardoor oersterk is, UV- en zeewaterbestendig. Het doek bestaat uit een zeer sterk polyester weefsel welke aan twee zijden is bekleed met een PVC coating. Bij eventuele vervuiling is het eenvoudig schoon te maken met wat water, zeep en een doek. Bij normaal gebruik gaat dit soort doek zonder problemen 10 jaar mee!

De opening en andere stresspunten zijn verder verstevigd met een robuuste polytheen band. Een ingestikte band neopreen zorgt voor extra stevigheid zodat de houder niet in de wind klappert.

Al met al dus een zeer robuuste flessenhouder voor de serieuze zeiler!

Productvideo's

Alternatieve producten

Reviews voor Fleshouder RMB Outils Oceans

Vaak meebesteld

Merk

outils oceans logo
Outils Oceans is ontstaan in het zeilgekke Frankrijk en opgericht door twee fanatieke oceaanzeilers. Door de jaren heen hebben ze een prachtige range aan bootuitrusting ontwikkeld. Een range die je standaard ziet terug komen op de boten van Franse oceaanzeilers. De rode lijn bij Outils Oceans is: producten zijn no-nonsense, praktisch doordacht en oersterk. De combinatie van PVC met polyester coating maakt de producten van Outils Oceans stuk voor stuk niet kapot te krijgen. Outils Oceans is de beste keuze voor zeezeilers, vertrekkers en wedstrijdzeilers. Kortom: iedere zeiler die meer verwacht van zijn materiaal dan dat het er alleen mooi uit ziet, zit goed bij Outils Oceans!