Muggi Bekerhouder Tray

| Alle Bekerhouders
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Nieuw: de Muggi is nu beschikbaar in de Ocean Green. Deze uitvoering is volledig gemaakt van gerecycled plastic uit de oceaan! De Muggi Bekerhouder is ontwikkeld door een Britse zeiler en de veilige manier om drankjes aan boord te vervoeren.

Inmiddels ook populair op motorboten, campings, rollators enz. De Muggi bekerhouder is licht, maar oersterk en biedt ruimte aan 4 bekers. Gaat een mensenleven mee, Muggi geeft 88 jaar garantie. Voorzien van duimgrips zodat hij makkelijk met 1 hand te dragen is en anti-slip pootjes zodat de tray niet gaat schuiven op de kuipbanken. Er zijn nog veel meer handige toepassingen te bedenken voor de Muggi. Plaats hem onder in de koelkast aan boord en hij functioneert als een handige en solide flessenhouder. Plaats hem in een kastje en voorkom het schuiven van allerlei voorwerpen tijdens het zeilen.

Alternatieve producten

Meer informatie

Het is vast herkenbaar: dampende bakken koffie of thee, een onverwachtse beweging van de boot en daar start de ellende.

Met de Muggi bekerhouder is dit verleden tijd. De Muggi is een veilige manier om hete en koude dranken te vervoeren. Licht en makkelijk hanteerbaar, toch sterk en veilig.

Daarnaast zijn er nog veel meer handige toepassingen. Plaats de Muggi onder in de koelkast en hij functioneert als een handige flessenhouder. Plaats hem in een kastje en ook daar voorkomt de Muggi schuiven.

Voordelen:

  • Nieuw ergonomisch design: met inkeping voor oor van mok of kopje
  • Ruimte voor 4 bekers
  • Makkelijk hanteerbaar dankzij duimgrip
  • Anti slip bodem
  • Afwasbaar
  • Past in de meeste kastjes

Productvideo

Reviews voor Muggi Bekerhouder Tray

Vaak meebesteld