Bilgepomp vlotter schakelaar met elektronische sensor

| Alle Bilgepompen
| Alle producten van Nuova Rade

57,95

Nog 3 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Deze bilgepomp schakelaar schakelt de bilgepomp in wanneer een waterniveau is bereikt van 6 cm en blijft werken tot het niveau is gezakt tot 1 centimeter.

Uniek is dat deze schakelaar werkt met een elektronische sensor in plaats van met de bekende vlotter. Dat heeft vier belangrijke voordelen: losse drijvende voorwerpen in de bilge kunnen de vlotter niet onklaar maken, de meting is betrouwbaarder, de schakelaar zelf super compact en, last but not least, de sensor detecteert wanneer er olie, diesel of benzine in de bilge aanwezig is en schakelt de bilgepomp dan uit. Hierdoor voorkom je dat er olie de boot uit wordt gepompt en zo het water vervuilt.

Voordelen

  • Past in de smalste bilge. Kleinste automatische bilgepomp schakelaar op de markt. Afmetingen: 14 x 7 x 3 cm (hoogte x breedte x diepte)
  • Zeer accurate metingen
  • Detecteert olie, diesel en benzine en voorkomt overboord pompen!
  • Geschikt voor 12 volt, maximaal 20 ampere (dus ook geschikt voor zware bilgepompen)

Scroll naar beneden voor tips voor het aansluiten.

Alternatieve producten

Meer informatie

Hoe aansluiten

Aan de rechterzijde vind je twee draden, blauw en zwart, de blauwe draad wordt verbonden met de positieve aansluiting van de bilgepomp en de zwarte met de negatieve aansluiting. Aan de linkerzijde vind je twee aansluitingen, rood en zwart, waarvan rood met de pluspool van de accu wordt verbonden, en de zwarte met de minpool. Let goed op deze kleurcodes te gebruiken, anders riskeer je kortsluiting.

aansluiten

 

Reviews voor Bilgepomp vlotter schakelaar met elektronische sensor

Vaak meebesteld

Merk

nuova rade logo
Nuova Rade biedt een complete range aan kunststof bootaccessoires en veiligheidsmiddelen. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld de Stella LED Noodlamp opgenomen. De producten van Nuova Rade kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.