Nuova Rade Bilgepomp 1500

| Alle Bilgepompen
| Alle producten van Nuova Rade

Productinformatie

Deze nieuwe bilgepomp van Nuova Rade is een echte krachtpatser. De pomp kan tot wel 95 liter per minuut (5700 liter per uur) wegpompen. De robuust uitgevoerde polypropeen behuizing kan volledig ondergedompeld worden en is tegen corrosie beschermd. Deze bilgepomp wordt gemaakt in Europa en heeft een geweldige prijs/kwaliteit verhouding!

De slangtule voor het afvoeren van bilgewater heeft een hoek van 10° zodat deze makkelijker aan te sluiten is. U kunt hier een slang met een binnendiameter van 1 inch / 25,4 millimeter op aansluiten. De pomp wordt geleverd met 1 meter stroomsnoer.

Scroll naar beneden voor alle specificaties en afmetingen.

Alternatieve producten

Meer informatie

Specificaties Nuova Rade 1500 Bilgepomp

Capaciteit maximaal 5700 liter per uur
Voltage 12V of 24V
Verbruik 4.8 (amp)
Slangdiameter aansluiting 25,4 mm (1 inch)
Geadviseerde zekering 10.0 (amp)
Hoogte 173 mm
Breedte 125 mm

 

Advies Bilgepomp

De moeite die een bilgepomp moet doen om het water naar buiten te pompen heeft uiteraard invloed op de prestaties. Het is dus verstandig bij het kiezen van een type na te gaan wat de opvoerhoogte van het water zal zijn en daar de keuze van de pomp op aan te passen.

Advies

Voor de Rule 1500 bilgepomp adviseert Rule een maximale opvoerhoogte van 2,5 meter

Reviews voor Nuova Rade Bilgepomp 1500

Vaak meebesteld

Merk

nuova rade logo
Nuova Rade biedt een complete range aan kunststof bootaccessoires en veiligheidsmiddelen. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld de Stella LED Noodlamp opgenomen. De producten van Nuova Rade kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.