Rule 1500 Bilgepomp

| Alle Bilgepompen
| Alle producten van Rule
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending

Productinformatie

De Rule 1500 Bilgepomp is een robuuste krachtige pomp met een maximale capaciteit van 5678 liter per uur wat hem erg geschikt maakt voor grotere jachten. Werkt in combinatie met een vlotterschakelaar.

De voordelen van een Rule pomp gelden ook voor dit model: marine grade bedrading, een beveiliging tegen verbranding door drooglopen en heel handig: het click on-systeem. Met het click on-systeem is de pomp los en vast te klikken op de vastgeschroefde basis. Dat maakt de pomp heel makkelijk te reinigen of te vervangen.

  • Maximale capaciteit: 5278 liter per uur
  • Slangaansluiting: 28mm
  • Afmetingen: 108mm diameter, 156mm hoogte
  • Maximale opvoerhoogte: 2 meter

Alternatieve producten

Meer informatie

Specificaties Rule 1500 Bilgepomp

Capaciteit maximaal 5678 liter per uur
Voltage 12 (Vdc)
Verbruik 4.8 (amp)
Slangdiameter aansluiting 28 mm
Geadviseerde zekering 10.0 (amp)
Hoogte 152 mm
Breedte 108 mm
Gewicht 1200 gram

Download hier de Rule handleiding

Advies Rule 1500

De moeite die een bilgepomp moet doen om het water naar buiten te pompen heeft uiteraard invloed op de prestaties. Het is dus verstandig bij het kiezen van een type na te gaan wat de opvoerhoogte van het water zal zijn en daar de keuze van de pomp op aan te passen.

Advies

Voor de Rule 1500 bilgepomp adviseert Rule een maximale opvoerhoogte van 3 meter. Gerespecteerde merken zoals Rule hebben grafieken beschikbaar. Onderstaande grafiek geeft de prestaties van de pomp weer t.o.v. de opvoerhoogte. Dat maakt duidelijk dat bij een opvoerhoogte van ongeveer 2 meter de prestaties met 50% afnemen.

prestaties rule pompen

Reviews voor Rule 1500 Bilgepomp

Vaak meebesteld

Merk

Rule levert al vele jaren bilgepompen voor de pleziervaart. Van kleine bootjes tot grote schepen, de pompen van Rule houden de bilge droog. De Rule pompen worden tot op de dag van vandaag verder ontwikkeld, verbeterd en doorontwikkeld en zijn het absolute A-merk bilgepomp in de watersport.