Whale Gusher Titan Handlenspomp

| Alle producten van Whale
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending

Productinformatie

De Gusher Titan is een pomp om handmatig de bilge leeg te pompen. Ideaal voor vuil water en bilgewater. Bij 45 halen per minuut pomp je zo’n 65 liter weg, bji 60 halen 90 liter en bij 70 halen per minuut zelfs 105 liter! Erg veel capaciteit dus, ideaal voor als nood aan de man is en de elektrische pomp het niet trekt of kapot is. Ook erg geschikt voor boten zonder zelflozende kuip. Krijg je toch een golf binnen, dan heb je het water zo weer weggepompt. Het pomphuis is gemakkelijk te openen voor onderhoud en de pomp is geheel vorstbestendig.

Er zijn twee versies van de pomp. Een voor een standaard opbouwmontage. Voor op het dek, of tegen een schot aan. De ander is geschikt om door het dek of een schot te monteren. Deze laatste wordt geleverd met een afdekklepje. Mooi voor in de kuip!

  • Pompt tot wel 105 liter per minuut!
  • IJzersterk ontwerp
  • Twee montage-opties
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Zelf-aanzuigend

Voor optimale werking is het belangrijk om een antihevelbocht te installeren met de MK5 pomp. Die vind je hier: Antihevelbocht

Alternatieve producten

Meer informatie

Geschikt als primaire bilgepomp voor boten vanaf 12 meter (volgens ISO150831). In te zetten als bilgepomp, vuilwatertankpomp en toiletpomp

Geproduceerd conform ISO15083. Gemaakt van polypropylene, acetal, neopreen, rubber, nylon en RVS.
Geschikt voor slangen van 38mm (1.1/2″).

Installatie-handleiding

Installatie en gebruik Whale Gusher Titan (pdf)

Installatievideo

Installatie van het inbouwmodel:

Reviews voor Whale Gusher Titan Handlenspomp

Vaak meebesteld

Merk

Whale Logo
Whale is een Noord-Iers bedrijf dat oplossingen biedt voor drinkwater- en vuilwatersystemen aan boord. Vooral de pompen zijn bekend en terug te vinden op een grote hoeveelheid zeilschepen. De producten zoals hand- en voetpompen en manueel bediende en elektrische bilgepompen voldoen aan ISO-normen en zijn gemaakt van robuust plastic. De pompen in de Gulper-serie werken met een membraan en zijn daardoor niet gevoelig voor verstoppingen. Ze kunnen zelf het water aanzuigen en drooglopen is niet schadelijk voor de pomp.