Whale MK5 Universele Handlenspomp

| Alle Bilgepompen
| Alle producten van Whale

129,-

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending

Productinformatie

Deze pomp van Whale is een echte alleskunner. Je kunt hem gebruiken als bilgepomp, afvoerwater, zoutwater en zelfs diesel. De pomp is zo gemaakt dat hij op drie manieren te monteren is: op het dek, door het dek heen en op een (hoofdschot). Ook als je boot snel volloopt met water heb je deze pomp graag bij de hand: je kunt tot wel 66 liter per minuut wegpompen. De pomp is gemakkelijk schoon te houden zonder dat je gereedschap nodig hebt en onderdelen zijn gemakkelijk te verkrijgen. Whale heeft deze pomp gemaakt van sterke materialen en door het ontwerp kan de pomp eigenlijk niet verstopt raken.

  • Universele pomp
  • Pompt tot 66 liter per minuut weg
  • Eenvoudig te onderhouden
  • Voor 38mm (1.1/2″) slang

Voor optimale werking is het belangrijk om een antihevelbocht te installeren met de MK5 pomp. Die vind je hier: Antihevelbocht

Wil je de pomp achter een paneel of schot inbouwen? Dan heb je de bevestigingskit nodig: Whale MK5 bevestigingskit

Alternatieve producten

Reviews voor Whale MK5 Universele Handlenspomp

Vaak meebesteld

Merk

Whale Logo
Whale is een Noord-Iers bedrijf dat oplossingen biedt voor drinkwater- en vuilwatersystemen aan boord. Vooral de pompen zijn bekend en terug te vinden op een grote hoeveelheid zeilschepen. De producten zoals hand- en voetpompen en manueel bediende en elektrische bilgepompen voldoen aan ISO-normen en zijn gemaakt van robuust plastic. De pompen in de Gulper-serie werken met een membraan en zijn daardoor niet gevoelig voor verstoppingen. Ze kunnen zelf het water aanzuigen en drooglopen is niet schadelijk voor de pomp.