Whale Gulper 320 Bilgepomp met Zuigkorf

| Alle producten van Whale
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Deze Gulper 320 is de zwaarste bilgepomp uit de serie pompen van Whale. De pomp is geschikt voor schepen tot 12 meter (conform ISO15083). De kop is flexibel, wat de pomp geschikt maakt voor vele oppervlakten, ook oneven oppervlaktes. Met de klem zet je de kop vervolgens eenvoudig stevig vast op de juiste positie. Er zijn slechts drie schroeven nodig voor montage van de gehele pomp. De pomp kan drooglopen en zuigt zelf het water aan. Ontluchten is daarmee niet nodig.

Te gebruiken als bilgepomp of vuilwaterpomp.

  • Verkrijgbaar in 12 en 24 volt
  • tot 19 liter per minuut
  • Geschikt voor 19 en 25mm slang
  • Kan drooglopen en zuigt zelf aan
  • Conform ISO10133, ISO15083, ISO8849 en ISO8846

Deze pomp wordt geleverd met een zuigkorf geschikt voor een 19mm slang.

Voor deze pomp is in de webshop ook een serviceset beschikbaar.

Alternatieve producten

Meer informatie

Productvideo:

Zuigkorf:

De Gulper 320 wordt geleverd met een Whale Zuigkorf. Deze compacte zuigkorf is geschikt voor een slangen met een diameter van 19mm. Door deze voor de bilgepomp te plaatsen zorg je ervoor dat grotere vuildeeltjes niet in de pomp terecht kunnen komen. Het mooie van deze Whale zuigkorf is dat de aansluiting naar wens te positioneren is. Door de vier schroeven van de aansluiting los te halen is hij 90 graden opzij en omhoog te plaatsen. De zuigkorf is eenvoudig uit elkaar te klikken om schoon te kunnen maken.

  • Voor 19mm slang (3/4″)
  • Houdt vuil tegen
  • In verschillende posities bruikbaar

Reviews voor Whale Gulper 320 Bilgepomp met Zuigkorf

Vaak meebesteld

Merk

Whale Logo
Whale is een Noord-Iers bedrijf dat oplossingen biedt voor drinkwater- en vuilwatersystemen aan boord. Vooral de pompen zijn bekend en terug te vinden op een grote hoeveelheid zeilschepen. De producten zoals hand- en voetpompen en manueel bediende en elektrische bilgepompen voldoen aan ISO-normen en zijn gemaakt van robuust plastic. De pompen in de Gulper-serie werken met een membraan en zijn daardoor niet gevoelig voor verstoppingen. Ze kunnen zelf het water aanzuigen en drooglopen is niet schadelijk voor de pomp.