TruDesign Manchet

| Alle producten van TruDesign
Trudesign advies

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Heb jij je TruDesign huiddoorvoeren en kogelafsluiters op een kwetsbare plek gemonteerd? Dan is dit manchet een goede toevoeging op je installatie. Wanneer er kracht op de aansluiting komt, verdeelt het manchet de krachten over de romp. Zo blijven de kogelafsluiter én de huiddoorvoer veilig op hun plek zitten. Ideaal voor bijvoorbeeld de toevoer van het koelwater in de machinekamer.

Wanneer het manchet goed is geïnstalleerd, voldoet de installatie aan de ABYC H25 normering (van de American Boat and Yachting Council). De kogelafsluiter met manchet kunnen dan een kracht van 227 kilogram over een periode van minimaal 30 seconden weerstaan!

  • Gemaakt van supersterk glasvezelversterkt Nylon
  • Geschikt voor alle rompdiktes
  • Eenvoudige installatie
  • Voor de huiddoorvoeren en kogelafsluiters van TruDesign

 

Alternatieve producten

Meer informatie

Productvideo’s

Installatie:

Reviews voor TruDesign Manchet

Vaak meebesteld

Merk

Logo TruDesign
Dat huiddoorvoeren en afsluiters niet per se van brons of rvs hoeven te zijn bewijst TruDesign. Het bedrijf uit Nieuw-Zeeland maakt ijzersterke producten van glasvezel versterkt nylon composietmateriaal. Goedkoper dan klassieke afsluiters zoals bijvoorbeeld van Blake, maar net zo sterk. In het assortiment vind je ook slangtules en terugslagkleppen en koppelstukken.