Diablo Easy Switch Tankdeksel | Nuova Rade

| Alle producten van Nuova Rade
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Easy Switch Tankdeksel voor de vaste Diablo tank van Nuova Rade. Hiermee is de tank geschikt te maken als brandstof-, drinkwater- of vuilwatertank. Elke uitvoering van het deksel heeft alle benodigde aansluitingen voor waar u de tank voor wilt gebruiken.

Alternatieve producten

Meer informatie

De Diablo tank van Nuova Rade is een tank die geschikt is voor vele verschillende vloeistoffen. Dat is mogelijk door dit slimme in 3 verschillende uitvoeringen verkrijgbare Easy Switch Tankdeksel. Hiermee is een Diablo tank veilig in te zetten als brandstoftank, drinkwatertank of vuilwatertank:

  • Het rode deksel heeft alle aansluitingen voor een benzine en diesel tank.
  • Het blauwe deksel voor drinkwater
  • Het bruine deksel voor vuilwater

Het tankdeksel is te vergrendelen door te draaien en wordt geblokkeerd door een pin. Let wel op dat u de tank eerst grondig reinigt voor u een andere vloeistof in de tank doet. Verwijder de pin en draai het luik open om de tank leeg of schoon te maken.

Reviews voor Diablo Easy Switch Tankdeksel | Nuova Rade

Vaak meebesteld

Merk

nuova rade logo
Nuova Rade biedt een complete range aan kunststof bootaccessoires en veiligheidsmiddelen. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld de Stella LED Noodlamp opgenomen. De producten van Nuova Rade kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.