Cabin Bag Large Blue Performance

| Alle producten van Blue Performance

74,95

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Met de Cabin Bag van Blue Performance haal je een handige organizer de kajuit binnen. Deze wandtas is ideaal voor alle dingen die je graag voor het grijpen wilt hebben, maar waarvan je niet wilt dat ze kunnen slingeren of schuiven als je onder zeil bent. Deze large uitvoering van 45 x 58 cm is voorzien van 1 groot uittrekbaar vak aan de onderkant, ideaal voor bijvoorbeeld boeken, een tablet of een almanak. In het midden vind je drie kleine vakken voor bijvoorbeeld sleutels en een telefoon en aan de bovenkant tenslotte twee naast elkaar gelegen vakken van mesh materiaal.

  • •Makkelijk te bevestigen en te verwijderen door middel van de handige Blue Performance haakjes.
  • Water-, schimmel en UV-bestendig.
  • Ripstop materiaal.
  • Afmetingen: 450 x 580 x 70mm (b x h x d)

Alternatieve producten

Meer informatie

Montage

Makkelijk te bevestigen en te verwijderen door middel van de handige Blue Performance haakjes. Haakjes en schroeven meegeleverd.

Reviews voor Cabin Bag Large Blue Performance

Vaak meebesteld

Merk

blue performance logo
Blue Performance is het merk achter een reeks stijlvolle en functionele bootaccessoires. Watersportartikelen ontwikkeld door een groep designers met veel zeilervaring. Blue Performance herken je aan functionaliteit en het gebruik van sterke en duurzame materialen. Nieuw is de strakke performance line in rood/zwart.