Slingerzeil / Bunknet – Outils Oceans

| Alle producten van Outils Oceans

79,95

Nog 5 op voorraad (kan nabesteld worden)

Plus- en minpunten

  • + Stevig, luchtdoorlatend materiaal
  • + Eenvoudig ontwerp
  • + Aanpasbare lengte

Productinformatie

Op zee goed kunnen slapen is niet makkelijk. Met een goed slingerzeil zorg je ervoor dat jij je kooi niet uitrolt en lekker kunt blijven liggen, ongeacht de bewegingen van de boot. Dit slingerzeil van het Franse Outils Oceans is een goede aanvulling voor aan boord. Je bevestigt het slingerzeil onder het kussen van de kooi. Als je het slingerzeil nodig hebt haal je hem onder het kussen vandaan en maak je deze vast aan ogen (niet meegeleverd) of bijvoorbeeld aan de handrailing.

Dit slingerzeil is gemaakt van pvc versterkt polyester gaas. Hierdoor krijg je ook geen bedompt gevoel in de kooi, omdat er genoeg ventilatie is. Er zitten verschillende versterkte lussen op het slingerzeil waardoor je deze op verschillende lengtes (170, 145 of 120cm lengte) kunt vastmaken. De versterkingen zijn van zwart polypropyleen band.

Alternatieve producten

Reviews voor Slingerzeil / Bunknet – Outils Oceans

Vaak meebesteld

Merk

outils oceans logo
Outils Oceans is ontstaan in het zeilgekke Frankrijk en opgericht door twee fanatieke oceaanzeilers. Door de jaren heen hebben ze een prachtige range aan bootuitrusting ontwikkeld. Een range die je standaard ziet terug komen op de boten van Franse oceaanzeilers. De rode lijn bij Outils Oceans is: producten zijn no-nonsense, praktisch doordacht en oersterk. De combinatie van PVC met polyester coating maakt de producten van Outils Oceans stuk voor stuk niet kapot te krijgen. Outils Oceans is de beste keuze voor zeezeilers, vertrekkers en wedstrijdzeilers. Kortom: iedere zeiler die meer verwacht van zijn materiaal dan dat het er alleen mooi uit ziet, zit goed bij Outils Oceans!