Nuova Rade inbouw douche zwemplatform

| Alle producten van Nuova Rade

89,95

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Op zoek naar een buitendouche op het zwemplatform van je boot? Dan is deze kant en klare behuizing met kraan voor koud water en douchekop een mooie oplossing. Ook beschikbaar in een uitvoering met mengkraan (koud én warm water)

De makkelijk in te bouwen behuizing bevat een verchroomd messingen kraan en een uitneembare douchekop voorzien van een 3 meter lange slang die lekker veel bewegingsvrijheid geeft.  De behuizing wordt netjes afgedekt met een wit deksel. Hierdoor blijft het zwemplateau vrij van rommelige slangen en kranen.

Je kunt de behuizing zo monteren dat de kraan en de douche naast elkaar staan, of boven elkaar. Er wordt een handig boor-sjabloon meegeleverd waardoor je makkelijk de gaten kunt positioneren.

Deze uitvoering zonder mengkraan heeft een inbouwdiepte van 15 cm, is 11,5 cm breed en 19 cm lang. Scroll naar beneden voor tekeningen van de inbouwmaten. Aansluitingen slangen zijn voorzien van standaard 3/4″ koppelstukjes / aansluitingen

Onderhoud
Even afspoelen met schoon water na gebruik is alles wat je hoeft te doen qua onderhoud. Alleen in de winter is het van belang de leidingen leeg te laten lopen óf antivries door de leidingen te spoelen. Mocht het nodig zijn is de doucheslang los na te bestellen, klik daarvoor hier

Alternatieve producten

Meer informatie

Inbouwtekening

tekening 2 54601

 

Reviews voor Nuova Rade inbouw douche zwemplatform

Vaak meebesteld

Merk

nuova rade logo
Nuova Rade biedt een complete range aan kunststof bootaccessoires en veiligheidsmiddelen. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld de Stella LED Noodlamp opgenomen. De producten van Nuova Rade kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.