Waterline Cabin Breeze – Windvanger voor Dekluik met Muggenhor

| Alle Muggenhorren
| Alle producten van Waterline Design

Plus- en minpunten

  • + Snelle installatie
  • + Mét muggenhor
  • + Biedt prettige ventilatie
  • + Behoudt z'n vorm

Productinformatie

Met deze mooie windvanger van Waterline zorg jij voor verkoelende ventilatie aan boord, zonder gezoem van een ventilator. Je plaatst de windvanger onder je luik en hangt hem op aan een val of ophouder en richt hem naar de wind toe. De wind wordt gevangen en forceert deze naar binnen, waardoor er binnen een heerlijke bries ontstaat. Je hoeft de windvanger benedendeks niet vast te zetten.

Door het ontwerp en de uitneembare aluminium stok behoudt de windvanger zijn vorm, zelfs met maar weinig wind. Eenmaal uit elkaar gehaald kun je de windvanger als klein pakketje opbergen en de zak.

Deze windvanger maat Medium past op luiken met een afmeting van 50 x 50mm. De meest voorkomende maat voor dekluiken. Voor grotere luiken is er de maat Large, voor luiken met een afmeting van 62 x 62cm.

Specificaties

Afmetingen:

Windvanger Boot Dekluik Waterline

 

 

Alternatieve producten

Reviews voor Waterline Cabin Breeze – Windvanger voor Dekluik met Muggenhor

Vaak meebesteld

Merk

waterline design logo
Het Zweeds bedrijf Waterline Design ontwikkelt slimme oplossingen voor zeilers.   Ongemakken waar we aan boord al jaren genoegen mee nemen? Waterline Design komt met een simpel, maar mooi uitgevoerd product wat werkt. Voorbeelden zijn de makkelijk opbergbare muggen- en verduisteringshorren voor luiken en ramen, de muggenbescherming voor de kajuitingang, spiroll bescherming van landvasten en leren bekleding van zalingen.