Victron BMV-712 Smart Accumonitor met Bluetooth

| Alle producten van Victron
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De Victron BMV-702 is een handige accumonitor die via de shunt de huidige staat van de accu doorgeeft. Doordat de BMV-712 Bluetooth heeft ingebouwd, kun je de gegevens ook uitlezen op je telefoon of tablet via de Victron Connect-App. Standaard parameters zijn, spanning, stroom en de verbruikte ampère-uren. Zo kun je het aantal geconsumeerde ampère-uren meten, maar ook de laadstatus van de accu(bank). Met de BMV-712 weet je ook wat de resterende accucapaciteit is. Dit hangt natuurlijk van meerdere factoren af, en de BMV-712 neemt alles mee in de berekeningen.

Met de extra ingang op de BMV-712 kun je nog de spanning (Voltage) van een tweede accu meten, of de temperatuur of middelpuntspanning meten. Door het meten van de middelpuntspanning kun je een in serie-geschakelde accubank monitoren.

  • Accumonitor met bluetooth
  • Inzicht in je verbruik
  • Meet o.a.: accuspanning, stroom, vermogen, verbruikte ampère-uren en laadstatus
  • Inclusief 500A-shunt met snelkoppeling en aansluitset
  • Groot ingangsspanningsbereik: 6,5 – 95V
  • Hoge stroommeetresolutie: 10mA (0,01A)
  • Laag stroomverbruik: 2,9Ah per maand (4mA) bij 12V en 2,2Ah per maand (3mA) bij 24V

Meegeleverd: BMV-712 schermpje, Shunt, UTP-kabel met RJ12-stekkers, (6 aderig, 10m), rode pluskabel (2x), vierkante trimrand voor schermpje & handleiding

Geen behoefte aan het monitoren van je accu via je telefoon, kies dan voor de Victron Accumonitor BMV-702.

Alternatieve producten

Reviews voor Victron BMV-712 Smart Accumonitor met Bluetooth

Vaak meebesteld

Merk

Victron is een oerhollands bedrijf opgericht in 1975. Gevestigd in Almere, Eindhoven en Groningen is Victron uitgegroeid tot wereldmarktleider in kwaliteitsproducten voor autonome stroomvoorziening. Waaronder zeker ook de Watersport. De MPPT regelaars van Victron zijn volledig in Nederland ontworpen en staan bekend als een van de beste ter wereld. De vele innovatieve producten van Victron hebben hen al vele prijzen opgeleverd waaronder recentelijk de “European Battery Management Systems Product Leadership Award”.