Scanstrut Kabeldoorvoer 6-10mm DS-H10

| Alle producten van Scanstrut

32,95

Nog 12 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Deze volledig waterdichte kabeldoorvoer van Scanstrut is bij uitstek geschikt voor doorvoer van zonnepaneelkabels die vlak over dek gevoerd worden. Voor 6-10mm kabel. Gemaakt van verstevigd, UV bestendig nylon zonder scherpe hoeken (prettig voor de voeten!).

Gemakkelijk installeren

De doorvoer bestaat uit een losse basis en afdekkap. Het afdekkapje is gemakkelijk te verwijderen wat doorvoer van de kabel bij installatie vergemakkelijkt. Compleet geleverd met volledig waterdichte lijmbevestiging/pakking en RVS schroefjes.

Precies de juiste kabeldiameter

Doorvoeren van Scanstrut worden geleverd met verschillende voorgeboorde inzetstukjes inclusief een inzetstukje zonder gat waar een diameter tot 15mm mee mogelijk is. Dit inzetstukje is erg handig wanneer u zelf heel precies een juiste maat doorvoer wilt maken met een boortje of bijvoorbeeld twee aparte gaten wilt maken voor 2 kabels.

Scroll naar beneden voor de precieze afmetingen

Alternatieve producten

Meer informatie

Afmetingen

DS H10 scanstrut

. 

 

 

 

 

Reviews voor Scanstrut Kabeldoorvoer 6-10mm DS-H10

Vaak meebesteld

Merk

Midden jaren 80 is de luchtvaart ingenieur Trevor Reed zich gaan toeleggen op het ontwerpen van bevestigingssystemen voor de watersport. De producten van Scanstrut blinken uit in robuustheid, aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Of het nu de dekdoorvoeren, USB-laders of tablet-houders zijn, bij Scanstrut weet men welke eisen je stelt aan spullen aan boord die ze maar al te vaak nog weten te overtreffen ook.