SUNBEAMsystem MoonRay Bluetooth Module

| Alle producten van SUNBEAMsystem

49,-

Nog 12 op voorraad (kan nabesteld worden)

zonnepaneelwand

Laat je adviseren in onze winkel in Leiderdorp!

Klik hier om een afspraak te maken

Productinformatie

Met de Moonray Bluetooth Module krijg je de volledige controle over je Moonray MPPT systeem via de SUNBEAMsystem app. De module streamt real-time data naar je smartphone of tablet. Via de app is de laadregelaar vervolgens volledig in te stellen en te monitoren.  Ook is het mogelijk om meerdere MoonRay regelaars onder elkaar te laten zien. Als er SMART LITHIUM accu’s in het systeem zijn geïnstalleerd worden deze automatisch weergegeven. Hiermee heb je dus in één oogopslag zicht op je totale systeem.

Klik de module eenvoudig aan de laadregelaar en download vervolgens de gratis IOS (apart voor telefoon en tablet) en Android SUNBEAMsystem app om de laadregelaar te verbinden. Geleverd met duidelijke handleiding en UTP kabel van 2 meter.

Alternatieve producten

Reviews voor SUNBEAMsystem MoonRay Bluetooth Module

Vaak meebesteld

Merk

sunbeam system sailspecials
SUNBEAMsystem produceert een breed assortiment compacte beloopbare zonnepanelen, specifiek voor de watersport. De SUNBEAMsystem zonnepanelen zijn flexibel en beloopbaar en bij uitstek geschikt voor montage aan dek, op een kajuitdak en zelfs op een buiskap of bimini. Met de hoogefficiënte Sunpower™ cellen halen SUNBEAMsystem panelen de maximale haalbare opbrengst uit zelfs de kleinste oppervlakken. Het Zweedse Design en hoogwaardige afwerking staan garant voor een zeer duurzaam product. Bestel nu uw nieuwe zonnepanelen bij Sailspecials of vraag ons om advies!