NauticLED Bar Light BL01

| Alle producten van NauticLED

Productinformatie

Op bepaalde plekken aan boord heb je net even wat meer licht nodig. Deze Bar Lights van NauticLED zijn ideaal voor bijvoorbeeld bij in of rondom de kombuis of in donkere hoeken. De Bar Lights geven een homogeen warm wit licht (2700K) af en hebben een compact ontwerp.

  • IP44: Spatwaterdicht
  • 10-30V: Vangt spanningsverschillen moeiteloos op
  • 30cm (3.0W – 235 Lumen) of 50cm (5.0W – 380 Lumen)
  • Koppelbaar

Lengte: 30 of 50cm / Breedte: 25mm / Hoogte: 9,5mm

Verkrijgbaar zonder touch schakelaar, met schakelaar en met schakelaar en dimmer.

Tip: Met de NauticLED connectors en verbindingskabels koppel je eenvoudig meerdere bar lights aan elkaar. Zo kun je je eigen ontwerp toepassen aan boord.

In de doos: de lamp, een spanningssnoer, montagemateriaal (2 klemmen en 2 schroefjes)

Alternatieve producten

Reviews voor NauticLED Bar Light BL01

Vaak meebesteld

Merk

NauticLED Logo
Het Nederlandse NauticLED is opgericht in 2009 en biedt een breed scala aan led-lampjes die geoptimaliseerd zijn voor gebruik aan boord. De hoogwaardige led-lampjes van NauticLED kenmerken zich door de interne drivers die het in veel gevallen mogelijk maken de lamp traploos te dimmen zonder gezoem. NauticLED lampjes verbruiken slechts weinig vermogen ten opzichte van de ‘ouderwetse’ hallogeenlampjes en zorgen daarmee voor een aanzienlijke vermindering in stroomverbruik. In het assortiment vind je lampjes voor navigatie-  en kajuitverlichting, van vervangingslampjes met diverse fittingen en kleuren tot complete armaturen.