Solight QWNN Lantaarn met Zonnepaneel en Powerbank

| Alle producten van Solight Design

99,-

Nog 18 op voorraad

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De QWNN (‘kwinn’) is een hele veelzijdige lamp, ideaal voor aan boord. Overdag laad je de lamp op door middel van de ingebouwde zonnepaneeltjes en in de avond en nacht heb je zo een gezellige lamp die je op veel manieren kunt inzetten. De lamp kan verschillende vormen aannemen en is daarmee lekker veelzijdig. Leuk voor in de kajuit, als kuipverlichting, of te kooi met een goed boek. Voor het ideale licht kun je kiezen uit 5 verschillende lichtstanden: kaarslicht, low, medium, high en knipperend. De felste stand biedt wel 600 Lumen aan licht.

Met de ingebouwde powerbank van 4000ah kun je ook je telefoon opladen. Als lamp houdt de QWNN het 6 tot wel 40 uur uit, afhankelijk van de instelling. De accu laadt op via de panelen (2x 1.8W), maar is ook op te laden via USB. Zo hoef je nooit zonder licht te zitten.

  • Lamp en powerbank in één
  • Verschillende vormen en lichtstanden
  • Waterbestendig
  • Met handig opbergtasje

Afmetingen: 34 x 25 x 18cm.
Gewicht: 370 gram

Alternatieve producten

Meer informatie

Productvideo

Reviews voor Solight QWNN Lantaarn met Zonnepaneel en Powerbank

Vaak meebesteld

Merk

De Koreaans-Amerikaanse Alice Min Soo Chun wilde graag een steentje bijdragen aan een betere wereld. Als professor in architectuur aan de Columbia-universiteit heeft zij samen met haar studenten de Solight Solarpuff. In veel arme landen zijn mensen aangewezen op olielampen voor de verlichting van hun huis, met alle luchtwegproblemen van dien. Deze Solight Solarpuff, die na 8 uur in de zon zo`n 8 a 12 uur licht geeft, zorgt voor een schonere lucht in huis, en helpt de bewoners gezonder te blijven. Het ontwerp van Solight is opgenomen in de collectie van de prestigieuze “Museum of Modern Art, New York”, dus als u een kunststuk aan boord wilt halen…