Aqua Signal 34 LED 3 kleuren Toplicht + Ankerlicht

| Alle producten van Aqua Signal
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De Aqua Signal 34-serie beschikt over de nieuwste generatie leds. Dit driekleuren toplicht zitten in een stevige polycarbonaat behuizing en is uv- en zeewater bestendig (IP67). De kleuren zijn ook op afstand nog goed zichtbaar (2NM) en de kleuren goed te onderscheiden. Het rood en groen schijnen elk met een hoek van 112,5 graden van voren naar iets achterlijker dan dwars en het wit schijnt in een hoek van 135 graden. De navigatieverlichting van Aqua Signal komt goed uit de bus bij Zeilen Magazine en het Zeilersforum en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

  • Geschikt voor 12 en 24 volt
  • Laag stroomverbruik: Driekleur: 1.8W, Ankerlicht: 1W.
  • Onderhoudsvrij
  • Geschikt voor schepen tot 20 meter
  • Beschikbaar in wit en zwart

Het installeren van de toplichten van Aqua Signal is een fluitje van een cent. De Quickfit basis functioneert als een soort stopcontact waar je de unit met leds gemakkelijk op kan zetten en met een ring kan borgen. Zo haal je het toplicht na het seizoen makkelijk van je mast af. De basis kun je vervolgens afsluiten met een dop. De doos van de lamp is tevens een boormal.

Let op: Wil je je huidige driekleurentoplicht opwaarderen voor een versie mét ankerlicht, dan heb je nog een extra elektrakabel nodig. De Aquasignal heeft twee plussen en één gedeelde min. Zo kun je (met bijvoorbeeld een driewegschakelaar) schakelen tussen het ankerlicht en de driekleur.

Op zoek naar de versie zonder ankerlicht? Ook die hebben wij in onze webshop: Aqua Signal 34 LED Drie kleuren

Alternatieve producten

Meer informatie

Afmetingen

afmetingen aqua signal hoge lamp

Reviews voor Aqua Signal 34 LED 3 kleuren Toplicht + Ankerlicht

Vaak meebesteld