Talamex Schakelpaneel Curved 12V/24V

| Alle producten van Talamex

Productinformatie

De strakke en robuuste schakelpanelen van de Curved-serie zijn een goede toevoeging of upgrade voor jouw elektrische installatie. De schakelpanelen zijn voorzien van automatische zekeringen, waardoor je niet meer met losse zekeringen in de weer hoeft. Met een druk op de knop reset je de zekering en kun je weer verder.

De panelen kun je horizontaal of verticaal monteren. Met de 30 meegeleverde stickers kun je het paneel naar wens inrichten. De stickers zijn lichtdoorlatend en zo zie je ook ‘s nachts welke schakelaar bij welke apparatuur hoort. De panelen (en add-ons) zijn stof- en waterdicht volgens IP66 en kunnen dus ook buiten gemonteerd worden.

  • Voor 12V & 24V
  • Waterdicht (IP66)
  • Met automatische zekeringen (6-20A)
  • Inclusief functiestickers
  • Horizontale of verticale montage

Afmetingen (LxB):
– 4 schakelaars: 133 x 114mm
– 6 schakelaars: 188 x 114mm

Add-ons

Heb je niet voldoende aan de schakelaars op het paneel? Of wil je een accumeters, USB-stopcontacten, 12v-stopcontacten of andere zaken toevoegen aan je schakelsysteem? Met de add-ons voor de Curved-serie maak jij alles precies naar wens. De add-ons hebben hetzelfde uiterlijk en passen onder of naast het schakelpaneel, maar staan ook erg goed op zichzelf. Scroll naar beneden voor de lijst met handige add-ons.

Alternatieve producten

Reviews voor Talamex Schakelpaneel Curved 12V/24V

Vaak meebesteld

Merk

talamex logo
Het Nederlandse merk Talamex is het huismerk van Lankhorst Taselaar, de grootste groothandel in de Nederlandse watersport. De producten zijn ontwikkeld vanuit de wensen van Nederlandse watersporters. Talamex producten bieden een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.