TBS Heavy Duty Busbar Modulair 600A

| Alle Verdeelrails
| Alle producten van TBS Electronics
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Een nette elektrische installatie aan boord is misschien wat werk, maar het hoeft niet moeilijk te zijn. Om een flinke spaghetti aan kabels te voorkomen kun je goed busbarren inzetten. Zo raken je accupolen niet heel vol, en heb je alles overzichtelijk bij elkaar gebracht.

De busbar wordt geleverd met een makkelijk te verwijderen afdekkap. Deze zijn gemaakt van transparant polycarbonaat en heeft verwijderbare zijkanten. Zo kun je kabels vanuit elke richting aansluiten. De kunststof basis is gemaakt van vezel versterkt materiaal en kan tegen hoge temperaturen en chemische invloeden van buitenaf. De bouten (M8 of M10), moeren en ringen zijn hoogwaardig rvs en bieden optimale weerstand tegen corrosie, ideaal voor aan boord dus. De bussen zelf zijn van hoogzuiver vertind koper en geleiden daardoor optimaal met een lage temperatuurontwikkeling en een hoog rendement.

Maximale belasting: 600A/60V

Wil je meerdere TBS busbarren met elkaar verbinden? Kijk dan bij de TBS Electronics Verbindingsplaten. Meerdere kabels op één pool van de busbar aansluiten doe je met de TBS Electronics Adapterplaat.

Specificaties

Afmetingen

TBS Busbar

Alternatieve producten

Reviews voor TBS Heavy Duty Busbar Modulair 600A

Vaak meebesteld