Victron 250A Verdeelrail / Busbar

| Alle Verdeelrails
| Alle producten van Victron
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Deze verdeelrail of busbar van Victron is ideaal voor het organiseren van de elektra aan boord. Waaronder bijvoorbeeld verschillende laders richting accubank. De rail is beschikbaar met 4 of 6 verbindingsklemmen M8 en heeft een stroombereik tot max. 250A / 70 Volt. Op zoek naar een zwaardere 600A uitvoering met M10 klemmen, klik dan hier. De rail is uitgerust met een afneembare beschermende zwarte ABS cover en geproduceerd volgens ISO9001.

Let op: denk eraan dat je meestal twee stuks van deze verdeelsrailsnodig zult hebben (1 rail voor de plus en 1 voor de min).

Klik hier voor de productdocumentatie van Victron

Alternatieve producten

Meer informatie

Productvideo

 

Reviews voor Victron 250A Verdeelrail / Busbar

Vaak meebesteld

Merk

Victron is een oerhollands bedrijf opgericht in 1975. Gevestigd in Almere, Eindhoven en Groningen is Victron uitgegroeid tot wereldmarktleider in kwaliteitsproducten voor autonome stroomvoorziening. Waaronder zeker ook de Watersport. De MPPT regelaars van Victron zijn volledig in Nederland ontworpen en staan bekend als een van de beste ter wereld. De vele innovatieve producten van Victron hebben hen al vele prijzen opgeleverd waaronder recentelijk de “European Battery Management Systems Product Leadership Award”.