SUNBEAMsystem Hole Filler – Black serie

| Alle producten van SUNBEAMsystem
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
zonnepaneelwand

Laat je adviseren in onze showroom in Zaandam!

Klik hier om een afspraak te maken

Productinformatie

De black hole filler van Sunbeamsystem maakt het mogelijk een werkelijk naadloze installatie te maken van de panelen uit de Black serie.  Hierdoor kan je het dek strak en egaal uitvullen, zonder dure en grote maatwerk panelen nodig te hebben. Zo worden zonnepanelen een visuele upgrade voor je jacht! De hole filler is gemaakt van het identieke materiaal als de Black serie panelen. Ook voorzien dus van anti-slip, maar zonder zonnecellen. De maat van het paneel is 106 x 54 cm.

Tip voor op maat snijden: gebruik voor de rechte stukken een nieuw stanleymes met liniaal. Voor de ronde stukken is een puntig hobbymesje (bijvoorbeeld scalpel) handiger om de draai te maken.

Productvideo's

Alternatieve producten

Meer informatie

sunbeamsystem black hole filler

Reviews voor SUNBEAMsystem Hole Filler – Black serie

Vaak meebesteld

Merk

sunbeam system sailspecials
SUNBEAMsystem produceert een breed assortiment compacte beloopbare zonnepanelen, specifiek voor de watersport. De SUNBEAMsystem zonnepanelen zijn flexibel en beloopbaar en bij uitstek geschikt voor montage aan dek, op een kajuitdak en zelfs op een buiskap of bimini. Met de hoogefficiënte Sunpower™ cellen halen SUNBEAMsystem panelen de maximale haalbare opbrengst uit zelfs de kleinste oppervlakken. Het Zweedse Design en hoogwaardige afwerking staan garant voor een zeer duurzaam product. Bestel nu uw nieuwe zonnepanelen bij Sailspecials of vraag ons om advies!
11