Sika Teak Cleaner B+C 500 ml

| Alle producten van Sika

16,95

Nog 4 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Hoogwaardig reinigings- en opfrismiddel voor teakdekken. Sika Teak C+B kan worden gebruikt voor het verwijderen van alle soorten vlekken en verontreinigingen op teakhouten dekken van schepen. Het bereidt het oppervlak van het teakhout bovendien voor op het gebruik van SikaTeak Olie. Inhoud: 500ml

 

Alternatieve producten

Meer informatie

Hoogwaardig reinigings- en opfrismiddel voor teakdekken. Sika Teak C+B kan worden gebruikt voor het verwijderen van alle soorten vlekken en verontreinigingen op teakhouten dekken van schepen. Het bereidt het oppervlak van het teakhout bovendien voor op het gebruik van SikaTeak Olie. Sika Teak C+B is een volledig biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel van een nieuwe generatie, voor het reinigen en opfrissen van teakdekken.

Gebruik

Sika Teak C+B kan verdund (2:1) of puur worden gebruikt, afhankelijk van de mate van de vervuiling van het teakdek.

In de Sika Onderhoudsgids leest u op pagina 7 het volledige stappenplan.

Voordelen

  • Eenvoudig, snel en effectief in gebruik
  • Ecologisch

Reviews voor Sika Teak Cleaner B+C 500 ml

Vaak meebesteld

Merk

sika logo
Sika is een Zwitsers merk met een uitstekende reputatie voor het leveren van chemische producten in bouw & industrie. In de watersport heeft Sika ook een naam hoog te houden dankzij de populaire Sikaflex kit serie. De Sikaflex polyurethaankit is de meest gebruikte kit aan boord en breed toepasbaar.