Sika Teak Olie 500ml

| Alle producten van Sika

21,95

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Sika Teak Olie beschermt het hout, maakt het duurzaam en geeft het zijn natuurlijke uitstraling terug. Biedt langdurige bescherming tegen zeewater, zoet water en UV-stralen. De combinatie van hoogwaardige plantaardige oliën en verschillende viscositeiten laat de olie goed in het hout doordringen. Dankzij de toegevoegde natuurlijke droogmiddelen droogt het product snel op. Inhoud: 500ml

Alternatieve producten

Meer informatie

Sika Teak Olie is een onderhoudsproduct voor teakdekken, op basis van plantaardige oliën. Het beschermt het hout, maakt het duurzaam en geeft het zijn natuurlijke uitstraling terug. Sika Teak Olie biedt langdurige bescherming tegen zeewater, zoet water en UV-stralen. De combinatie van hoogwaardige plantaardige oliën en verschillende viscositeiten laat de olie goed in het hout doordringen. Dankzij de toegevoegde natuurlijke droogmiddelen droogt het product snel op.

In de Sika Onderhoudsgids leest u op pagina 7 het volledige stappenplan.

Voordelen

  • Op basis van plantaardige olieën
  • Snel en eenvoudig in gebruik
  • Te gebruiken in combinatie met de Sikaflex® producten
  • Biedt een goede bescherming tegen zout en zoet water en UV-straling

 

Reviews voor Sika Teak Olie 500ml

Vaak meebesteld

Merk

sika logo
Sika is een Zwitsers merk met een uitstekende reputatie voor het leveren van chemische producten in bouw & industrie. In de watersport heeft Sika ook een naam hoog te houden dankzij de populaire Sikaflex kit serie. De Sikaflex polyurethaankit is de meest gebruikte kit aan boord en breed toepasbaar.