Harken Radial Selftailing Lier

| Alle Lieren
| Alle producten van Harken
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De Radial lieren van Harken zijn fantastische allrounders, geschikt op elke zeilboot. Ze zijn laag van gewicht en kunnen door de dikke as meer lagers kwijt. Hierdoor kan de lier hoge belastingen aan bij een vrij compact formaat. Deze selftailing lieren houden de lijnen zelf in de klem en zijn beschikbaar met 1, 2 of 3 versnellingen. De trommel is voorzien van een speciaal profiel waardoor er extra grip op de lijn ontstaat, zonder dat de mantel hierdoor slijt. Dit profiel zorgt er ook voor dat de lijn niet naar boven kruipt als je de lijn viert. Zo hou je meer controle over de lijn.

De naaldlagers zijn van composiet, kunnen een hoge belasting aan en zijn zelfsmerend. Onderhoud aan de lier is dus minimaal. De kleinste maten zijn beschikbaar met een enkele versnelling, ideaal voor op kleinere boten of onder de buiskap als de ruimte beperkt is en je de lierhendel niet helemaal rond kunt draaien. Maat 60 is zelfs beschikbaar in een versie met drie versnellingen voor optimale controle.

  • Allround selftailing lier
  • Hoogwaardige materialen
  • Verkrijgbaar in zwart aluminium of zwart met chroom
  • In verschillende maten leverbaar

Productvideo's

Alternatieve producten

Meer informatie

Harken Radial Afmetingen

Reviews voor Harken Radial Selftailing Lier

Vaak meebesteld

Merk

Harken Logo
Harken is het onbetwiste A-merk voor dekbeslag en allerhande onderdelen voor de tuigage onderdelen aan boord. Het Amerikaans merk loopt voorop in innovatie en geniet een uitstekende reputatie in onder andere het circuit van wedstrijdzeilers. Een van de laatste ontwikkelingen van Harken is de Carbo One Touch lierhendel, een lichtgewicht lierhendel die met 1 hand razendsnel is te ontgrendelen.