Harken Carbo One Touch Lierhendel

| Alle Lierhendels
| Alle producten van Harken

129,-

Nog 6 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De Harken Carbo OneTouch lierhandel klikt in en uit de lier door middel van het gepatenteerde One Touch sluitmechanisme. Deze nieuwste hendel van Harken is voorzien van Speedgrip wat in staat stelt om sneller te trimmen. Het handvat is gemaakt van hoogwaardig, vezel versterkt composiet. Hetzelfde materiaal waar ook de blokken uit de Harken Carbo-serie van gemaakt zijn. De handgreep heeft ingebouwde ribben voor optimale sterkte en stijfheid.

  • Voorzien van One Touch ontgrendeling
  • Voorzien van gelagerde speedgrip
  • Lichtgewicht: slechts 590 gram
  • 10 inch uitvoering (241 mm), de meest gebruikelijke maat aan boord

Bekijk ook de aanbieding van bijpassende Blue Performance lierhendelhouder

Alternatieve producten

Meer informatie

De Harken Carbo OneTouch lierhandel klikt in en uit de lier door middel van een gepatenteerd sluitmechanisme en een ergonomisch ontworpen handgreep.

One Touch

Je hebt maar 1 hand nodig om, op iedere mogelijk plaats, de lierhendel te ontgrendelen via de arm van de lierhendel. Met het loslaten van de handgreep vergrendelt de Carbo OneTouch automatisch. Het sluitmechanisme is ook geschikt voor ontgrendeling en gebruik in elektrische of hydraulische lieren.

Speedgrip

Uniek is de gelagerde Speedgrip knop op de OneTouch Lierhandel. Het gepatenteerde ontwerp van de knop stelt de gebruiker in staat om snel en efficient met 1 hand te trimmen of krachtig met twee handen indien de belasting hoog is.

Lichtgewicht en sterk

Met een gewicht van maar 590 gram is de Harken Carbo OneTouch licht van gewicht. Het handvat is gemaakt van hoogwaardig, vezel versterkt composiet. Hetzelfde materiaal waar ook de blokken uit de Carbo-serie van gemaakt zijn. De handgreep heeft ingebouwde ribben voor optimale sterkte en stijfheid.

Specificaties

  • Lengte: 241 mm (10 inch)
  • Gewicht: 590 gram

Reviews voor Harken Carbo One Touch Lierhendel

Vaak meebesteld

Merk

Harken Logo
Harken is het onbetwiste A-merk voor dekbeslag en allerhande onderdelen voor de tuigage onderdelen aan boord. Het Amerikaans merk loopt voorop in innovatie en geniet een uitstekende reputatie in onder andere het circuit van wedstrijdzeilers. Een van de laatste ontwikkelingen van Harken is de Carbo One Touch lierhendel, een lichtgewicht lierhendel die met 1 hand razendsnel is te ontgrendelen.