Winchrite Elektrische Lierhendel

779 749

2-3 dagen levertijd

Gratis verzending vanaf €99
Voor 16:00 besteld (ma-vr) is morgen in huis 
Afhalen bij 2600 PostNL locaties
30 dagen niet tevreden geld terug

Haal het zware werk uit het zeilen met de Winchrite. Deze elektrische lierhendel is hét alternatief voor kostbare en vaak lastig te installeren elektrische lieren. Geen bedrading, slechts 1 lierhendel die je net als de gewone lierhendel op alle lieren aan boord kunt gebruiken

Je steekt deze lierhendel in de lier zoals je dat nu ook al doet met de gewone lierhendel. Vervolgens knijp je de knop in en de Winchrite doet het werk voor je. De Winchrite heeft een soft-start die een piepje geeft voordat de motor voorzichtig begint te draaien. Door de knop wat dieper in te knijpen gaat de snelheid verder omhoog. Lieren kunnen langzaam met veel kracht draaien of, als je de andere kant op draait, snel met minder kracht draaien. Hiervoor is er een knop op de Winchrite aangebracht waarmee je de draairichting kunt instellen.

De Winchrite is voorzien van een ingebouwde en vervangbare Lithium-Ion accu. Voorzien van de nieuwste koolborstelloze motor. De motor is efficient en erg zuinig in stroomverbruik. Een dag zeilen zonder opladen is geen probleem.

De Winchrite is een waar werkpaard. In eerste instantie vaak aangeschaft voor het hijsen van de zeilen, maar vervolgens kun je hem voor veel meer taken inzetten:

  • Uitrollen van rolzeilen
  • Trimmen van de schoten
  • Hijsen van man/vrouw in de mast
  • Hijsen van een buitenboordmotor
  • Verhalen van de boot

Zeer compleet geleverd met 12V en 230V laders, opbergtas, kunststof opberghouder en 2 koppelstukken.

Scroll naar beneden voor een productvideo en alle specificaties.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.