Zalingbekleding

| Alle producten van Waterline Design
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Bescherm je kostbare grootzeil en genua tegen slijtage door de zalingen. Beschermer gemaakt van zacht leder en neopreen. Gemakkelijk te bevestigen. Keuze uit 4 maten: voor elke zaling een passend model beschikbaar.

  • Beschermer van zacht leder
  • Voorzien van UV protectie
  • Lang klittenband (ook voor brede zalingen)
  • Verpakt per 2 stuks

Alternatieve producten

Meer informatie

Voor de wind is het het grootzeil, strak aan de wind juist de genua die contact maakt met de zalingen. Breng je geen bescherming aan op de zalingen dan zijn deze contactpunten de eerste plekken van slijtage aan je zeilen. Je voorkomt het gemakkelijk met de zalingbeschermers van Waterline Design. Door het Velcron klittenband gemakkelijk aan te brengen en voorzien van UV-protectie. Om jaren plezier van te hebben. Een beter beschermend, duurzamer en mooier alternatief voor gebruik van tape-bescherming.

Bepaal juiste maat

2015-02-13_1428

Maat Tuigage Spreader size
Small Continuous rig 55-95 mm (2 3/16” – 3 3/8”)
Medium Continuous rig 95 – 122 mm (3 3/8” – 4 13/16”)
Linked rig 74 – 95 mm (2 7/8” – 3 3/8”)
Large Continuous rig 122 – 154 mm (4 13/16” – 6”)
Linked rig 105 – 122 mm (4 1/8” – 4 13/16”)
Extra large Linked rig 122 – 154 mm (4 13/16” – 6”)

Materialen

Gemaakt van zacht leer met elastisch rubber die de bescherming passend maakt voor ieder model zaling. De binnenkant is voorzien van neopreen voor extra pasvorm. Compleet met een lange klittenband band zodat de beschermers ook om de breedste zalingen passen. Verkocht per paar.

Reviews voor Zalingbekleding

Vaak meebesteld

Merk

waterline design logo
Het Zweeds bedrijf Waterline Design ontwikkelt slimme oplossingen voor zeilers.   Ongemakken waar we aan boord al jaren genoegen mee nemen? Waterline Design komt met een simpel, maar mooi uitgevoerd product wat werkt. Voorbeelden zijn de makkelijk opbergbare muggen- en verduisteringshorren voor luiken en ramen, de muggenbescherming voor de kajuitingang, spiroll bescherming van landvasten en leren bekleding van zalingen.