Gesloten Vallentassen Outils Oceans

| Alle producten van Outils Oceans
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Outils Oceans gesloten vallentassen gemaakt van oersterk Bisonyl, ontwikkeld in het zeilgekke Frankrijk in samenwerking met Franse oceaanzeilers. Deze stevige vallentassen van Outils Oceans houden zichzelf door middel van een shockkoord gesloten. Je opgeschoten vallen blijven zo mooi op hun plaats wat een opgeruimde kuip geeft. Nooit meer struikelen over losse lijnen of andere gevaarlijke situaties. De tas kan makkelijk met één hand worden geopend, met de andere hand kun je de vallen erin plaatsen. Loslaten en de vallentas sluit zichzelf en houdt zichzelf gesloten.

Gemaakt van bisonyl wat ook wel vrachtwagendekzeil wordt genoemd en daardoor oersterk, UV- en zeewaterbestendig. Het doek bestaat uit een zeer sterk polyester weefsel welke aan twee zijden is bekleed met een PVC coating. Bij eventuele vervuiling is het eenvoudig schoon te maken met wat water, zeep en een doek. Bij normaal gebruik gaat dit soort doek zonder problemen 10 jaar mee!

De achterkant, voorkant en onderkant zijn gemaakt van PVC gecoat polyester gaas voor goede afwatering. De zijkanten zijn gemaakt van Bisonyl wat ook wel vrachtwagendekzeil wordt genoemd en is zeer robuust, UV- en zeewaterbestendig en is eenvoudig schoon te houden. Het doek bestaat uit een zeer sterk polyester weefsel welke aan twee zijden is bekleed met een PVC coating. De bovenzijde van de zijkanten zijn versterkt met een stevige polytheen band.

Monteren gaat bijzonder eenvoudig met de meegeleverde Quick Fix ophanghaakjes. Deze haakjes kun je naar keuze vastschroeven of lijmen (met bijv. Sikaflex) . De houder is geborgd op de haakjes zodat hij nooit onbedoeld los kan komen als er bijv. een lijn achter blijft haken, maar wel eenvoudig af te nemen als je weer in de haven ligt.

Deze tassen zijn de beste keuze voor zeezeilers, vertrekkers en wedstrijdzeilers. Kortom: iedere zeiler die meer verwacht van zijn materiaal dan dat het er alleen mooi uit ziet. Ook in een open versie beschikbaar: klik hier

Productvideo's

Alternatieve producten

Meer informatie

Afmetingen Outils Oceans Gesloten Vallentassen

  • Small – TS25201 : 50 meter lijn van 8 millimeter – 16 x 40 x 20 centimeter (BxHxD)
  • Medium – TS302515 : 25 meter lijn van 8 millimeter – 25 x 20 x 10 centimeter (BxHxD)
  • Mast – TS164020 : 60 meter lijn van 8 millimeter – 30 x 25 x 15 centimeter (BxHxD)

Reviews voor Gesloten Vallentassen Outils Oceans

Vaak meebesteld

Merk

outils oceans logo
Outils Oceans is ontstaan in het zeilgekke Frankrijk en opgericht door twee fanatieke oceaanzeilers. Door de jaren heen hebben ze een prachtige range aan bootuitrusting ontwikkeld. Een range die je standaard ziet terug komen op de boten van Franse oceaanzeilers. De rode lijn bij Outils Oceans is: producten zijn no-nonsense, praktisch doordacht en oersterk. De combinatie van PVC met polyester coating maakt de producten van Outils Oceans stuk voor stuk niet kapot te krijgen. Outils Oceans is de beste keuze voor zeezeilers, vertrekkers en wedstrijdzeilers. Kortom: iedere zeiler die meer verwacht van zijn materiaal dan dat het er alleen mooi uit ziet, zit goed bij Outils Oceans!