Vallentassen Outils Oceans Racing edition

| Alle producten van Outils Oceans
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Outils Oceans Open Vallentassen in de nieuwe strakke Racing uitvoering in stijlvol licht grijs.

Gemaakt van oersterk PVC gecoat polyesterweefsel, ontwikkeld in het zeilgekke Frankrijk, in samenwerking met Franse oceaanzeilers. In deze degelijke en super lichtgewicht vallentassen kun je eenvoudig je lijnen kwijt zodat er geen losse lijnen rondslingeren en het onder de buiskap netjes en opgeruimd blijft. Beste keuze voor zeezeilers, en wedstrijdzeilers vanwege het lichte gewicht, de goede afwatering, de duurzaamheid en de goed toegankelijke altijd open stand van de tas.

De volledige tas is gemaakt van PVC gecoat polyesterweefsel voor een goede afwatering en doorluchting. De opening is verstevigd met een robuuste polytheen band en een kunststof constructie die de tas open houd.

Monteren gaat bijzonder eenvoudig met de meegeleverde Quick Fix ophanghaakjes. Deze haakjes kun je naar keuze vastschroeven of lijmen (met bijv. Sikaflex) . De houder is geborgd op de haakjes zodat hij nooit onbedoeld los kan komen als er bijv. een lijn achter blijft haken, maar wel eenvoudig af te nemen als je weer in de haven ligt.

Alternatieve producten

Meer informatie

Gemaakt van oersterk pvc gecoat polyesterweefsel. UV- en zeewaterbestendig en waterdoorlatend.  Bij eventuele vervuiling is het eenvoudig schoon te maken met wat water, zeep en een doek. Bij normaal gebruik gaat dit soort doek zonder problemen 10 jaar mee!

De opening en andere stresspunten zijn verder verstevigd met een robuuste polytheen band. Een ingestikte band neopreen zorgt voor extra stevigheid zodat de houder niet in de wind klappert.

Reviews voor Vallentassen Outils Oceans Racing edition

Vaak meebesteld

Merk

outils oceans logo
Outils Oceans is ontstaan in het zeilgekke Frankrijk en opgericht door twee fanatieke oceaanzeilers. Door de jaren heen hebben ze een prachtige range aan bootuitrusting ontwikkeld. Een range die je standaard ziet terug komen op de boten van Franse oceaanzeilers. De rode lijn bij Outils Oceans is: producten zijn no-nonsense, praktisch doordacht en oersterk. De combinatie van PVC met polyester coating maakt de producten van Outils Oceans stuk voor stuk niet kapot te krijgen. Outils Oceans is de beste keuze voor zeezeilers, vertrekkers en wedstrijdzeilers. Kortom: iedere zeiler die meer verwacht van zijn materiaal dan dat het er alleen mooi uit ziet, zit goed bij Outils Oceans!