Sok voor SOS Marine Recovery Ladder

| Alle Noodladders
| Alle producten van SOS Marine

65,-

Nog 10 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Vanuit de vraag van kleine bemanningen en hen die zich goed willen voorbereiden  is er nu een goed doordachte hoes beschikbaar voor de Recovery Ladder van SOS Marine. De hoes / sok kan permanent bevestigd worden aan de voetrail. De hoes weegt slechts 470 gram en is 257cm lang.

Hoe werkt het

De Recovery ladder breng je aan in de hoes. De hoes hang je vervolgens aan de voetrail. Een ontgrendellijn hangt tot op de waterlijn en kan door de drenkeling zelf uitgetrokken worden. De ladder is zo direct klaar voor gebruik.

Alternatieve producten

Meer informatie

Productvideo

Reviews voor Sok voor SOS Marine Recovery Ladder

Vaak meebesteld

Merk

SOS Marine Logo
Sinds ruim 30 jaar produceert SOS Marine reddingsmiddelen met maar één focus; producten die levens kunnen redden onder de moeilijkste omstandigheden. Wij zijn Europees importeur van dit mooie Australische merk. Bekendste product in de range is de Dan Buoy Joon. Veel reddingsmiddellen van SOS Marine zijn geaccrediteerd door het Australische ministery van defensie als de NAVO. In totaal heeft SOS Marine 15 verschillende nationale en internationale prijzen in de wacht gesleept. SOS Marine werkt met het ISO9001 systeem en is gekeurd door DNV waardoor de kwaliteit van het geleverde werk gegarandeerd is.