Man Overboord Set Lalizas

| Alle producten van Lalizas

129,-

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Alle Man Overboord attributen snel bereikbaar. Op 1 plek aan de reling. Zonder dat lastige frame waar altijd je lijnen achter blijven haken.

Deze complete Man Overboord set bevat een hoefboei, SOLAS LED noodlamp, 30 meter drijvende lijn en Lifelink case. Alles is handig en snel bereikbaar in de case. Deze is met 3 riemen stevig aan de reling vast te maken. Dankzij de klittenband sluiting trek je hem snel open bij een Man Overboord situatie.

Alternatieve producten

Meer informatie

Complete Man Overboord Set van Lalizas. De Hoefboei case maakt van de individuele reddingsmiddelen een direct inzetbaar geheel.

Deze complete ManOverBoord set bestaat uit:

  • Lifelink hoefboei case
  • LED Hoefboei Noodlamp SOLAS
  • Hoefboei Lalizas
  • 30 meter drijvende lijn

Lifelink Hoefboei Case

De Lifelink case maakt van de individuele reddingsmiddelen een geheel. In de case zijn via klittenbandhouders de lamp en drijvende lijn netjes bevestigd. Standaard zijn deze al gekoppeld aan de hoefboei. Voor de drijvende lijn is, heel slim, een speciale opening gemaakt in de case. Daardoor is de lijn aan een stevig punt op de boot te bevestigen en direct klaar voor gebruik.

De case is dankzij het klittenbandsysteem razendsnel te openen. Dit gebeurd aan de voorzijde via de handgreep. Alle reddingsmiddelen zijn vervolgens direct in te zetten.

De case is waterproof en beschermt de inhoud tegen de meeste weersomstandigheden. Het materiaal is glad en zeer goed te reinigen. Aan de achterzijde is de case voorzien van 3 riemen om de case stevig en snel aan de railing te bevestigen.

LED Hoefboei Noodlamp

De Lalizas SOLAS LED lamp is compact en lichtgewicht en toont een fel flitslicht bij een Man Overboord Situatie. De lamp is ontwikkeld om de zwaarste condities van professioneel offshore gebruik te doorstaan. Voldoet daarom aan alle SOLAS/MED vereisten voor commerciële vaart en gecertificeerd. Volledig waterdicht en corrosiewerende lamp.
  • Toont wit flitslicht (LED) met hoge intensiteit voor tenminste 2 uur.
  • De lamp is geseald, volledig waterdicht (IP66/68)
  • Onderhoudsvrij. Standaard voorzien van lithium batterij (batterij niet vervangbaar)
  • Levensduur: 5 jaar. Let op: daarna dient de lamp vervangen te worden!

Lalizas Hoefboei

Lalizas 145N Hoefboei Oranje. Voorzien van een flexibele cover met rits en plastic clip sluiting. Waterproof cover, verkleurt niet en is goed bestand tegen UV-straling.

De drijvende lijn

De drijvende lijn heeft een diameter van 8mm. De ruime lengte van 30 meter biedt veel extra mogelijkheden bij een Man Overboord Situatie.

Productvideo

 

Reviews voor Man Overboord Set Lalizas

Vaak meebesteld

Merk

lalizas logo
Lalizas is wereldwijd marktleider in veiligheidsproducten voor beroeps- en recreatievaart. Dankzij het op grote schaal produceren in eigen fabrieken is de prijs/kwaliteitverhouding van Lalizas producten uitstekend.