Besto Comfort Fit 180N Reddingsvest met Harnas

| Alle producten van Besto
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Dit fijne vest van Besto is uitstekend als je regelmatig op het water zit en af en toe een uitstapje maakt naar het ruime sop. Ook als je veel op de Waddenzee zeilt of misschien zelfs een oversteek naar Engeland op de planning hebt, zit je met dit vest goed. Opgeblazen valt op dat het reddingsvest een asymmetrische long heeft. Dit zorgt ervoor dat je in het water snel op je rug draait en je hoofd vrij van het water blijft. In het reddingsvest zit een harnas. Dit betekent dat je een lifeline kunt vastmaken aan het vest, zodat je je aan de boot kunt vastklikken als het weer omslaat of als je de nacht ingaat.

  • Maximale kin en hoofd ondersteuning
  • 180N drijfvermogen
  • Met kruisband en lus voor lifeline
  • Verkrijgbaar in 5 kleuren

Wil je een herlaadset meebestellen voor dit reddingsvest? Kies dan voor een Co2-patroon van 38 gram e een Halkey Roberts smeltpatroon. Deze vind je hier:

Alternatieve producten

Reviews voor Besto Comfort Fit 180N Reddingsvest met Harnas

Vaak meebesteld

Merk

Besto is al 85 jaar het merk van Nederlandse bodem voor persoonlijke reddingsmiddelen aan boord. Besto voert al jaren de top aan in zwem- en reddingvesten dankzij gekwalificeerd productonderzoek en de continu perfectionering van de pasvorm van vesten.