Besto Seafit 300N Reddingsvest

| Alle producten van Besto
Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Het Besto 300N Seafit is een automatisch reddingsvest in de 275N klasse met goede prestaties in het water en een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Geschikt voor open zee en extreme weersomstandigheden. Biedt dankzij de 300N drijfvermogen veel veiligheid, ook tijdens het dragen van zware zeilkleding en bewusteloosheid. Door het bekende Nederlandse merk Besto doorontwikkeld met sterk verbeterd draaivermogen. Uitstekend getest door de Waterkampioen! Soepele stof en ronde nek waardoor het comfortabel draagt. Met de banden aan de zijkant is het vest goed af te stellen op het lichaam. Voorzien van harnas en kruisband. Beschikbaar in 3 kleuren: navy, zwart en rood.

  • Volautomatisch vest van Besto met 300N drijfvermogen
  • Voorzien van harnas en robuuste RVS D-ring voor lifeline
  • Voorzien van kruisband
  • Goedgekeurd volgens ISO 12402-2

Advies: zorg altijd voor een reserve herlaadset aan boord. Zo ben je altijd zelf in staat het vest opnieuw geschikt te maken voor gebruik nadat deze een keer opgeblazen is. Klik hier voor de de juiste herlaadset van Besto

Alternatieve producten

Meer informatie

Besto Seafit prestaties in het water

 

Reviews voor Besto Seafit 300N Reddingsvest

Vaak meebesteld

Merk

Besto is al 85 jaar het merk van Nederlandse bodem voor persoonlijke reddingsmiddelen aan boord. Besto voert al jaren de top aan in zwem- en reddingvesten dankzij gekwalificeerd productonderzoek en de continu perfectionering van de pasvorm van vesten.