Ocean Match 60 Hekstootwil Wit

142 119

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Gratis verzending vanaf €99
Voor 16:00 besteld (ma-vr) is morgen in huis 
Afhalen bij 2600 PostNL locaties
30 dagen niet tevreden geld terug

De Match 60 van Ocean is een nieuwe unieke bescherming voor de achtersteven. De stootwil is gemaakt van volledig massief flexibel PU Skin Foam materiaal. Hoeft niet opgeblazen te worden en is daardoor erg robuust. Kan niet lek gaan, ook niet als het een keer goed mis gaat.

Als het gaat om bescherming van de kwetsbare achtersteven is de Match 60 de mooiste oplossing beschikbaar. De stootwil is zo ontworpen dat hij precies passend en permanent ‘om’ de hoek van de achtersteven is te bevestigen. Geschikt voor een hoek van 60 tot 75 graden. Voor 75 tot 90 graden is de Match 80 beschikbaar. De afmetingen zijn 60 x 32 x 25cm (L x H x B) en de massieve stootwil weegt 4200 gram. De kleur is wit.

Hoe werkt bevestiging:

  • De Match 60 is voorzien van doorlopend oog in het midden van de stootwil, dit oog is met nylon versterkt op de randen.
  • Met een stevige lijn (niet meegeleverd) kan de stootwil vervolgens eenvoudig en strak tegen de achtersteven gespannen worden.
  • Door aan beide zijden van de lijn een knoop te leggen creëert u twee stoppers waardoor (samen met het aanspannen) de stootwil niet kan schuiven.
  • Let op: de Match 60 is geschikt voor achterstevens met een hoek van 60 tot 75 graden. Voor 75 tot 90 graden is de Match 80 beschikbaar.