CN Ultrasoon Tankzender / Gever

103 99

7 op voorraad (kan nabesteld worden)

Gratis verzending vanaf €99
Voor 16:00 besteld (ma-vr) is morgen in huis 
Afhalen bij 2600 PostNL locaties
30 dagen niet tevreden geld terug

De nieuwe ultrasone tankzender / gever van CN maakt gebruik van ultrasone geluidsgolven waarmee de meter uiterst precies het niveau in de tank kan vaststellen. De gever kan gebruikt worden voor zowel brandstof, drinkwater, afval(grijs) water en vuilwatertanks. Erg handig is dat deze ultrasone gever met verschillende uitgangen geprogrammeerd worden; 240-33 Ohm, 10-180 Ohm en 0-5 Volt. Daardoor werkt de gever probleemloos met SIMARINE, maar ook met de eigen serie CN meters

De CN Ultrasense heeft een maximale hoogte van nog geen 20 millimeter en beschikt over de standaard SAE 5-gats montage, zodat deze met nagenoeg alle andere merken tankzenders uitwisselbaar is. De CN Ultrasense kan voor de afmetingen van de tank via een computer geprogrammeerd worden, software hiervoor is beschikbaar.

Met de instelling 240-33 Ohm of 10-180 Ohm kan de CN Ultrasense aangesloten worden op bijvoorbeeld de merken: Teleflex, Uflex, Faria, VDO en menig ander bekend merk. Wanneer de CN Ultrasense aangesloten wordt op een niet instelbare meter zal deze gekalibreerd moeten worden.

De CN Ultrasense kun je gratis door ons in laten stellen (email ons voor het formulier voor tankmaten) of kan ook zelf ingesteld worden met de programmeerkit die  hier los is bij te bestellen.

Klik hier voor de handleiding