Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Kniebeschermers aan, helm op en gaan (video)

Bericht delen op 

Facebook
Email
WhatsApp

Kniebeschermers aan, helm op. Zondag vertrekken ze, de deelnemers aan de Vendée Globe. De Nederlandse ondernemer Pieter Heerema durft het aan en dat verdiend met een leeftijd van 65 extra veel respect. ‘No Way Back’ is de toepasselijke naam van de boot. In deze blog een selectie van 3 mooie video’s over het avontuur wat hij aangaat.

Racebak zonder compromissen

Vol gas de wereld rond, zonder tussenstoppen, zonder assistentie. In deze video door Zeilen vaar je even mee met Pieter Heerema op zijn No Way Back. Het geeft een schitterende indruk van de spartaanse race omstandigheden aan boord.

Het bezorgde thuisfront

Achter de solozeiler staat een familie. Hoe is het voor hen? Pieter Heerema is er in deze video vrij helder over: ‘ze waren helemaal niet blij, mijn vrouw was een paar maanden heel stil’.


[Vendée Globe] Pieter Heerema – No Way Back door VendeeGlobeTV

De route

De Vendée Globe is een solo race rond de wereld zonder tussenstop en zonder hulp van bovenaf. In onderstaande video volg je het parcours wat de schippers voor de boeg hebben. In de afgelopen 7 edities vertrokken 138 schippers en slechts 71 daarvan wisten de finish te halen. Het doel van Pieter Heerema, de finish halen, is zeker gezien zijn leeftijd (65) een torenhoge ambitie.

Onze tips voor jou