Wichard Snubber Lijn met Ankerkettinghaak

| Alle producten van Wichard

Plus- en minpunten

  • + Mét Wichard ankerkettinghaak
  • + Voorgesplitst: kant en klaar
  • + Sterke nylon lijn
  • - Ankerkettinghaak is niet te borgen op de ketting

Productinformatie

Wil je rustig voor anker liggen zonder elke schok te voelen? Met deze enkele snubberlijn van Wichard lig je rustig voor anker en ontlast je de ankerlier. De snubberlijn wordt geleverd mét wichard ankerkettinghaak en is uitgevoerd met een geslagen 3-strengs lijn van sterk nylon.

Je haakt de ankerkettinghaak eenvoudig om een schalm van de ankerketting heen en belegt de lijn op een van je klampen op de boeg. Vervolgens laat je de ankerketting rustig vieren en zo komen de krachten op de snubberlijn en je klamp en niet op de ankerlier. Doordat de lijn enigszins rekt vang je de schokken op die ontstaan door bijvoorbeeld golfslag.

De zwart-blauwe lijn is volledig kant en klaar met ingesplitste ankerkettinghaak.

Zoek je een dubbele ankerlijn (ook wel spruit genoemd) kijk dan bij de Mantus Snubber Lijn voor Ankeren. Let op: Anders dan bij de Wichard Snubber lijn, wordt de Mantus Snubber lijn gelverd zonder duivelsklauw/ankerkettinghaak. Deze is wel los bij te bestellen.

Specificaties

Voor Ankerketting: 8mm 10mm 12mm
Lengte 4 meter 5 meter 6 meter
lijn diameter 12mm 12mm 16mm
Werklast (kg) 480 720 960
Breeklast (kg) 2400 3600 4800
Gewicht (gr) 600 740 1500

Alternatieve producten

Reviews voor Wichard Snubber Lijn met Ankerkettinghaak

Vaak meebesteld

Merk

wichard logo
Het Franse Wichard is gespecialiseerd in dekbeslag en tuigage voor zeilers. Het merk heeft een reputatie hoog te houden en staat bekend om leveren van materialen waar zeilers altijd en overal op aan kunnen. Naast alles rond tuigage voert Wichard een populaire reeks zeilmessen met een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.