Silva 125B/H Schotkompas

| Alle Kompassen
| Alle producten van Silva

279,-

Nog 2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Een goed afleesbaar kompas is een must aan boord. De 125B/H is het grootste schotkompas van Silva en kenmerkt zich door het strakke en elegante design. Deze Silva 125B/H heeft een zwarte kompasroos met een doorsnede van 125 millimeter. Daarmee is het kompas uitermate geschikt voor grotere schepen vanaf ongeveer 36 voet. Ook op afstand is het kompas nog uitstekend af te lezen. Doordat het kompas maar heel weinig uitsteekt (slechts 3.2 centimeter) kun je nog altijd goed tegen de kajuit aanzitten en steekt er geen kompas in je rug.

  • Met hellingmeter
  • Ingebouwde rode verlichting (op 12V)
  • Extreem accuraat (±0.5°)

Gewicht: 1300 gram

Is de 125 B/H toch te groot, kijk dan naar de Silva 100B/H. Ook deze steekt niet ver uit en is wat kleiner en dus geschikter voor kleinere boten.

Alternatieve producten

Meer informatie

Handleiding

Download hier de handleiding voor het Silva 125B/H schotkompas.

Reviews voor Silva 125B/H Schotkompas

Vaak meebesteld

Merk

Silva Logo
In 1933 ontwikkelde de Zweedse broes Björn, Alvar en Arvid Kjellström het eerste vloeistofgevulde kompas, wat krap 90 jaar later nog altijd de standaard in de watersportindustrie is. In 1935 brachten de broers hun eerste hoofdlamp op de markt en daarmee was het merk Silva geboren. Het merk Silva is verbonden met kwaliteitsproducten voor de watersport- en outdoorindustrie.