Ocean Match 80 Hekstootwil Wit

| Alle producten van Ocean

149,-

Nog 1 op voorraad

Bestel dit product nu en profiteer van gratis verzending
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

De Match 80 van Ocean is een nieuwe unieke bescherming voor de achtersteven. De stootwil is gemaakt van volledig massief flexibel PU Skin Foam materiaal. Hoeft niet opgeblazen te worden en is daardoor erg robuust. Kan niet lek gaan, ook niet als het een keer goed mis gaat.

Als het gaat om bescherming van de kwetsbare achtersteven is de Match 80 de mooiste oplossing beschikbaar. De stootwil is zo ontworpen dat hij precies passend en permanent ‘om’ de hoek van de achtersteven is te bevestigen. Geschikt voor een hoek van 75 tot 90 graden. Voor een hoek van 60 tot 75 graden is de Match 60 beschikbaar. De afmetingen zijn 66 x 28 x 24cm (L x H x B) en de massieve stootwil weegt 4200 gram. De kleur is wit.

Hoe werkt bevestiging:

  • De Match 80 is voorzien van doorlopend oog in het midden van de stootwil, dit oog is met nylon versterkt op de randen.
  • Met een stevige lijn (niet meegeleverd) kan de stootwil vervolgens eenvoudig en strak tegen de achtersteven gespannen worden.
  • Door aan beide zijden van de lijn een knoop te leggen creëert u twee stoppers waardoor (samen met het aanspannen) de stootwil niet kan schuiven.
  • Let op: de Match 80 is geschikt voor achterstevens met een hoek van 75 tot 90 graden. Voor 60 tot 75 graden is de Match 60 beschikbaar.

Alternatieve producten

Reviews voor Ocean Match 80 Hekstootwil Wit

Vaak meebesteld

Merk

ocean logo
Ocean is gespecialiseerd in het produceren van stootwillen. Bij het merk werd ontdekt dat met het materiaal waarvan stootwillen gemaakt worden nog veel meer mogelijk is. Zo zijn allerlei handige oplossingen ontwikkeld voor aan boord. Het gebruikte materiaal is robuust, blijft flexibel en kan niet kapot vallen.