Menu
Voor 16:00 uur besteld, morgen in huis
Gratis verzending vanaf € 99
60 dagen bedenktijd & gratis retour

Ervaringen van zeilers met CS.Rigging

Deze actie organiseren we inmiddels al 9 jaar op rij samen met CS.RIGGING. We vroegen alle klanten tot nu toe om een reactie. Onderstaand lees je de letterlijke antwoorden die we ontvingen. Voor ons de reden om de actie ook dit jaar weer met CS.RIGGING te organiseren. Een tuiger kies je maar eens in de zoveel jaar. Het is lastig dan te bepalen welke partij je het beste kan helpen. Hieronder lees je hoe andere zeilers geholpen zijn en hoe hun bestelling bij CS.RIGGING uiteindelijk uitpakte

Verzamelde ervaringen (2015-2023)

Prijs zeer concurrerend, contact rond aanschaf plezierig

“De prijs was zeer concurrerend. Contact en advies rond de aanschaf vond ik plezierig, met voldoende flexibiliteit om op mijn specifieke wensen in te gaan. Het duurde langer dan de aanbieding gold,  voor ik de verstaging kon aanleveren ( de mast lag al in het mastenrek in de winterberging) maar dat was geen beletsel om van de actie gebruik te maken. Het was heel handig om ter plekke nog wat kleinmateriaal zoals toggles en splitpennen te kunnen uitzoeken.De stagen pasten exact.  De aangewalste terminals zagen er  strak en goed uit. Aangezien ik de boot dit voorjaar verkocht heb moet ik me hiertoe beperken.”Eigenaar Marieholm 26 / verstaging vervangen in 2016

Alles is perfect afgeleverd

“Ik ben bijzonder goed ontvangen in Zaandam en alles is perfect afgeleverd. Bij mij was het een beetje gecompliceerd maar ook daar maakte ze totaal geen probleem van. De tuigage werd gemaakt voor een Contest 48 waarvan de oude verstaging een aantal toggles bestond. Deze hebben ze er nu tussenuit gelaten en het is ongelofelijk hoe exact de verstaging op lengte is gemaakt. Aan beide zijde zijn de staaldraden exact even lang. Er zit geen draadgang op de spanner verschil. Na het spannen staan de spanners ook precies in het midden. Dit kan echt alleen door vakmanschap.  We hebben een aardige storm gehad deze zomer en alles staat nog netjes overeind.” Eigenaar Contest 48, verstaging vervangen in 2017

Afhandeling heel goed, ik had er geen omkijken naar

“Prijs is zeer concurrerend. Kwaliteit lijkt goed . Geen vliegroest of iets dergelijks. Afhandeling heel goed. Ik had er geen omkijken naar. Mast lag plat op mijn boot. Alle stagen netjes vervangen  incl rolfok. en de aftersales zoals het hoort. Ben nu op zoek naar een andere boot. Zou direct weer aan de aktie meedoen.” Voormalig eigenaar Dehler 28s, verstaging vervangen in 2016

PRIMA bedrijf die ik sinds dit jaar ieder aanraad

Verstaging aangeleverd om na te laten maken. Prima, afspraken gemaakt en ook zo nagekomen. Verstaging keurig afgegeven bij Movebo  Dintelmond. Bij montage bleek voorstag connector niet door rolfok profiel te passen. Binnen 2 dagen nieuwe afgeleverd bij mijn thuis zonder enige bijkomende kosten. Kwaliteit ziet er netjes uit ook na een jaar gebruik. Alles zelf gemonteerd en nu 2 keer wat na gespannen. PRIMA bedrijf die ik sinds dit jaar ieder aanraad. Eigenaar Gibb Sea 33, verstaging vervangen in 2020.

Op zee met harde wind maar verstaging gaf geen krimp

victoire 28
“Over de kwaliteit van de gebruikte materialen en de afstelling van de mast ben ik erg tevreden. Mijn schip zeilt naar volle tevredenheid. We zijn dit seizoen ook op zee geweest met harde wind en pittige deining en de verstaging heeft geen krimp gegeven. Ook het advies over de aan te schaffen verstaging, de demontage van de oude en de montage van de nieuwe was naar volle tevredenheid. Slim idee om de oude verstaging mee te nemen en te gebruiken als maatvoering voor de nieuwe. Een minpunt was wel het nakomen van afspraken (die zijn verscheidene keren afgezegd) en de kwaliteit van de 1e masttrim (zalingen stonden omlaag). Gelukkig is dat allemaal naar tevredenheid opgelost. Als ik nogmaals nieuwe verstaging nodig zou hebben, zou ik weer gebruik maken van CS.Rigging en ik beveel het anderen van harte aan.” Eigenaar Victoire 28, verstaging vervangen in 2018

De bevestiging van de klauwval was zo goed als doorgesleten

“Ik kocht 3 jaar geleden een oude Noorse zeilsloep en had met de praktijk van het zeilen en alles wat daarmee samenhangt geen enkele ervaring. Na 1,5 seizoen en na wat rondkijken op internet kreeg ik steeds minder vertrouwen in de verstaging. Toen ik tegen uw actie aanliep heb ik contact met CS-Rigging gezocht en ben na het seizoen met bijna al het staaldraad naar Zaandam gegaan. Het naar mijn idee (voor wat het waard is) kundig oordeel van één van de medewerkers resulteerde in de volledige afkeur van al het staaldraad en dus werd besloten tot algehele vervanging. Dit bleek niets te vroeg want 1 onderdeel (bevestiging klauwval van de gaffel) was zo goed als doorgesleten. Over de kwaliteit van uw materialen kan ik geen oordeel vellen. Maar door de goede indruk die ik kreeg van uw mensen en accomodatie in Zaandam heb ik daar wel vertrouwen in. Effect van de nieuwe verstaging op de zeiltrim is naar mijn idee op deze oude boot met houten mast nihil. Maar door het vertrouwen in het door u geleverde werk en materiaal heb ik dit seizoen met meer ontspanning gevaren dan daarvoor.” Eigenaar Noorse zeilsloep, verstaging vervangen in 2018

Afhandeling door CS.Rigging was erg netjes en vriendelijk

Ik moet zeggen dat ik er erg tevreden over ben. De afhandeling door CS.Rigging was erg netjes en vriendelijk. Alles paste zoals afgesproken. Qua kwaliteit kan ik geen oordeel vellen, daar ik geen materiaal deskundige ben, maar alles zag er netjes uit. Ook heeft de verstaging dit jaar zich goed gehouden. Eigenaar Dehler 35 CWS, verstaging vervangen in 2019

Met het zetten van de mast is men er de gehele tijd bij gebleven!

Alles is conform afspraak geleverd en gemonteerd en met het zetten van de mast is men er de gehele tijd bij gebleven! Ik ben tevreden. Eigenaar Dehler 34, verstaging vervangen in 2019

Alles conform oorspronkelijke afspraak afgewerkt

Prima resultaat. Wisseling in commerciële traject zorgde voor wat verwarring, maar uiteindelijk is alles conform oorspronkelijke afspraak afgewerkt! Eigenaar Vindö 40, verstaging vervangen in 2019

Voor het werk van CS.Rigging niets dan lof

Ik heb vorig jaar mijn rodriging verstaging van mijn J35 laten vernieuwen door CS.Rigging. Tevens is op advies van CS.Rigging er een oog bijgeplaatst onder het katrol van de fokkeval zodat meedraaien tijdens oprollen van fok voorkomen wordt. De mast hebben we gezamenlijk van de boot gehaald en CS.Rigging heeft de verstaging gedemonteerd en meegenomen om de nieuwe verstaging precies na te kunnen maken. Ook zijn de checkstays meegenomen om deze te vernieuwen. Na enige weken zijn de nieuwe verstaging en checkstays gemonteerd en de mast weer op de boot gezet. Alles zag er perfect uit en ook het splitswerk en de verjonging van de checkstays was professioneel uitgevoerd. Het heeft wel een jaar geduurd voordat lengte van de voorstag en spanning van de verstaging zodanig was dat de boot weer op snelheid was. Voor het werk van CS.Rigging niets dan lof en dat heb ik ook overgebracht aan de mannen van CS.Rigging.  Eigenaar J35, verstaging vervangen in 2018

Snel en efficient. Duidelijk dat ze dit vaker gedaan hebben

“Ik kan niet anders zeggen dat CS.Rigging alles prima afgehandeld heeft. Snel en efficient. Duidelijk dat ze dit vaker gedaan hebben. Alles paste perfect en ook de doorgestoken mast weer goed positioneren bleek een fluitje van een cent voor deze mannen. Ze kwamen op locatie en alles was binnen no time gepiept. Overigens geen verschil in handling of zo. Gewoon nieuwe stagen en goed afgespannen. Aanrader!” Eigenaar Wauquiez centurion 40S, verstaging vervangen in 2020

Persoonlijk contact was plezierig en oplossingsgericht

“Het persoonlijk contact bij de offerte aanvraag was plezierig, persoonlijk en oplossings gericht. Omdat de mast in de winterberging lag op 1,5 uur rijden van onze woonplaats, hebben wij het aftuigen en later opnieuw aanbrengen, geheel (in goed vertrouwen) overgelaten aan CS.RIGGING. Bij het optuigen van de mast constateerden wij dat alles perfect paste. Alle spanners waren keurig ingepakt, en per stag was er ook een ‘keuringsrapport met referentienummer’. Kortom een tevreden koper!” Eigenaar Compromis 36C, verstaging vervangen in 2016

Met al mijn vragen kon ik terecht en ook problemen werden meteen opgepakt

“Het vervangen van de rod rigging van mijn boot is in goede orde verlopen. Met al mijn vragen kon ik terecht en ook problemen werden meteen opgepakt. Prachtig splitswerk van het wegneembare kotterstag, prima service en deskundige medewerkers.” Eigenaar De Ridder 43 One Off, verstaging vervangen in 2016

Ik zou ze aanbevelen aan andere zeilers

“Afspraken werden keurig nagekomen en de communicatie was helder en duidelijk. De verstaging was ruim op tijd klaar voor het nieuwe seizoen (ik geloof in februari al geleverd)  Voor zover ik kan beoordelen is het materiaal van goede kwaliteit maar dat is inderdaad op zicht gebaseerd. Kortom ik zou ze aanbevelen aan andere zeilers ook het feit dat ze vanuit meerdere locaties werken is prettig.” Eigenaar Warrior 40, verstaging vervangen in 2016

Zeer tevreden over de verstaging plus nieuwe Furlex

“Graag laat ik weten zeer tevreden te zijn over de verstaging, plus nieuwe furlex en de service die CS bood rondom dit proces. Van harte aanbevolen mede vanwege de scherpe prijsstelling.” Eigenaar Comfortina 35, verstaging en Furlex vervangen in 2017

Ik heb geen klachten, integendeel: ben erg tevreden!

“Ik ben erg tevreden over de afhandeling van de opdracht. Ik heb op het Zeilersforum.nl uw bedrijf al een keer aangeraden als “top”. Ook erbij verteld dat u vorig jaar in Zilt een aanbieding had. U merkt wel dat ik geen klachten hen heb, integendeel ik ben erg tevreden.” Eigenaar “Jupiter” Van der Stadt, verstaging vervangen in 2017

Alles liep soepel en ik had voldoende tijd om de mast goed schoon te maken

“Ik ben erg tevreden over de afhandeling. Afspraken zijn goed nagekomen. Kreeg goed advies om ook nog enkele lijnen te vervangen. Alles loopt meer soepel en ik had voldoende tijd om de mast goed schoon te maken.” Eigenaar Catalina 28 MK2, verstaging vervangen in 2017

Ik heb een bijzonder goede service ervaren, fantastisch geholpen

“Ik heb een bijzonder goede service ervaren waarbij jullie collegas mij fantastisch geholpen hebben om onze bijzondere verstaging passend te maken. Wij gingen van een rod verstaging naar dyform, het was een uitdaging om de juiste componenten bij elkaar te zoeken. De nieuwe verstaging past prima maar ik heb daar helaas geen foto van,  als je er prijs op stelt ben ik bereid om deze alsnog te maken en aan je op te sturen.” Eigenaar Dehler DB1, verstaging vervangen in 2017

Dit is ook verzekeringstechnisch een no-brainer en een geruststelling

In 1 woord: Top! Wij zijn tijdens het hele traject van vooroverleg, keuze-advies, inlever- en ophaallogistiek steeds uitgebreid te woord gestaan door Lars, die ook nog eens de moeite nam om ons bij de pickup rond te leiden door het bedrijf. Super aldus! Bijgevoegd een foto van dit weekend, toen we het Lauwersmeer opvoeren vanuit het Dokkumer Diep. Ik ben heel tevreden over de verstaging en de spanners, het zit prima en op spanning zetten ging probleemloos. We hebben de beschermkousjes er maar om laten zitten zolang die niet uit elkaar vallen door de UV. 😉 Maar ook de nieuwe borgpinnen bevallen prima, geen uitstekende delen meer. Nu zeilen wij op een oude Westerly Centaur, dus wij rekenen niet in tienden van knopen zeg maar. 😃 Maar ik meen wel te merken dat de nieuwe stagen aan lij minder slap hangen dan de oude, het geheel staat lekker strak nadat we alles met de wantspanningsmeter op spanning hebben gezet. IMG 20211009 130850609 HDR min Dus ik kan iedereen deze actie aanraden. De prijs was heel redelijk en gezien de levensduur van verstaging ben je daarmee toch voor de komende tijd weer verzekerd van degelijke verstaging. Dit is ook verzekeringstechnisch een no-brainer en een geruststelling, zeker als je (zoals ik ) een oude boot koopt en geen informatie hebt hoe oud de verstaging is. 😉 Suc6 met de verdere activiteiten gewenst! Eigenaar Westerly Centaur verstaging vervangen in 2021

Geen flauwekul, recht voor zijn raap info, dat geeft vertrouwen

Zelf kom ik uit de ‘gewone’ staalwereld. Van RVS heb ik beperkt verstand. Ik ergerde me desondanks aan de stellingen dat je je verstagingen iedere (afhankelijk van de verzekeraar) 10 tot 20 jaar zou moeten vervangen. Vermoeidheid als argument. Echter, verstaging uit RVS is niet hetzelfde als aluminium gebruikt voor vliegtuigvleugels. Dus ik ben op zoek gegaan naar literatuur over dit onderwerp. Ook navraag gedaan bij de overkoepelende organisaties. Behalve een artikel over RVS toegepast bij de Britse spoorwegen, bestaat er geen wetenschappelijk document over vermoeidheid bij RVS. Jullie destructieve onderzoek van enkele jaren geleden bevestigen de sterkte van RVS over de jaren heen. Maar tijdens de sessie van CS.Rigging in Dintelmond bevestigde een van jullie tuigers/adviseurs de praktijk dat verstaging aan boord van een doorsnee zeiljacht vele tientallen jaren meekan. Mits, uiteraard, goed getrimd, onderhouden en gecontroleerd. Maar de sessie en het onderzoek gaven mij veel vertrouwen in jullie organisatie. Geen flauwekul, recht voor zijn raap informatie.

De afgelopen twee jaar heb ik de complete verstaging vernieuwd aan boord van mijn Contest 34. Van het onderstag was namelijk een streng afgesneden van de klem. Ik vermoedde dat de verstaging minstens zo oud is als het schip. Voor mij de reden om alle verstagingen te vernieuwen. De nieuwe verstaging is zonder materiaalcertificaat geleverd, maar moet AISI 316 zijn. Qua maatvoering paste alles; de bevestigingen zien er professioneel uit, dus ik neem maar aan dat de materiaalkwaliteit ook voldoet. Ik ga dan ook wel een beetje van jullie naamsbekendheid uit. 

Een Contest 34 uit 1978 beschikt over een stijve paal als mast. Veel meer dan de verstaging goed doorzetten kan ik niet. Zeiltrim zit er dan ook niet in. 

Ik ben tevreden over de wijze waarop jullie de order uitvoerden tegen een aantrekkelijke prijs.” Eigenaar Contest 34, verstaging vervangen in 2020

Al menig wedstrijd gewonnen, ervaringen niet alleen maar positief

“Helaas zijn mijn ervaringen niet alleen maar positief. Tijdens de installatie bleek dat het schroefdraad van de verstaging niet goed was getapt en zodoende paste het niet in de spanner. Er was een bezoek van jullie nodig om nieuw schroefdraad te tappen. Ik zie nu ook daar waar de stag begint (dus het begin van de kabel) een waas van roest, ik weet niet of dit kwaad kan (denk van niet), maar ben toch verbaasd dat dit na een seizoen al zichtbaar is.  Als laatste denk ik dat het ook fair is om de kwaliteit van de verstaging te benoemen (als hier al überhaupt een standaard voor is). Ik zie dat mijn vorige verstaging veel meer draaiingen had en zodoende mijns inziens sterker is dan de huidige.

Voor de rest staat het er goed op en heb ik al menige wedstrijd gewonnen dit seizoen. ”

Eigenaar Dehler 36JV, verstaging vervangen in 2018

REACTIE CS.RIGGING: Dat klopt, we hebben inderdaad bij u een nieuwe stag geleverd. Fouten kunnen voorkomen, maar die lossen we netjes op. Wat betreft de sterkte van de kabel: deze is hoger als vroeger. Door een hoger molodeen gehalte is het materiaal iets magnetischer geworden. En dus trekt het wat meer vuil en mogelijk vliegroest aan. In het geheel is het materiaal sterker geworden. Ik stuur u kosteloos een onderhoudsset toe om de vliegroest te verwijderen.

De stagen zijn perfect gemaakt en wel voor een zeer scherpe prijs

“Wij zijn uitermate goed geholpen door CS.RIGGING. De stagen zijn perfect gemaakt en wel voor een zeer scherpe prijs. De nieuwe borgingen van de spanners oogsten nog steeds bekijks.”Eigenaar Dufour 31, verstaging vervangen in 2017

Vriendelijk en vol aandacht toen ik op bezoek was

“CS.RIGGING was prima in het overleggen en afspreken, en vriendelijk en vol aandacht als ik op bezoek kwam. Verder heb ik te weinig gebruik kunnen maken van eigen boot dit seizoen om goed oordeel te kunnen geven over de verstaging zelf. De mast staat nog :)”Eigenaar Dehler 36CSW, verstaging vervangen in 2017

Al menig wedstrijd gewonnen, ervaringen niet alleen maar positief

“Helaas zijn mijn ervaringen niet alleen maar positief. Tijdens de installatie bleek dat het schroefdraad van de verstaging niet goed was getapt en zodoende paste het niet in de spanner. Er was een bezoek van jullie nodig om nieuw schroefdraad te tappen. Ik zie nu ook daar waar de stag begint (dus het begin van de kabel) een waas van roest, ik weet niet of dit kwaad kan (denk van niet), maar ben toch verbaasd dat dit na een seizoen al zichtbaar is.  Als laatste denk ik dat het ook fair is om de kwaliteit van de verstaging te benoemen (als hier al überhaupt een standaard voor is). Ik zie dat mijn vorige verstaging veel meer draaiingen had en zodoende mijns inziens sterker is dan de huidige.

Voor de rest staat het er goed op en heb ik al menige wedstrijd gewonnen dit seizoen. ”

Eigenaar Dehler 36JV, verstaging vervangen in 2018

REACTIE CS.RIGGING: Dat klopt, we hebben inderdaad bij u een nieuwe stag geleverd. Fouten kunnen voorkomen, maar die lossen we netjes op. Wat betreft de sterkte van de kabel: deze is hoger als vroeger. Door een hoger molodeen gehalte is het materiaal iets magnetischer geworden. En dus trekt het wat meer vuil en mogelijk vliegroest aan. In het geheel is het materiaal sterker geworden. Ik stuur u kosteloos een onderhoudsset toe om de vliegroest te verwijderen.

Heerlijk gevaren met vertrouwen in het materiaal

“Begin van het seizoen is de verstaging door CS.Rigging vervangen. Goed advies gekregen en duidelijke afspraken gemaakt. Werkzaamheden zijn keurig uitgevoerd. Inmiddels heerlijk seizoen gevaren met vertrouwen in materiaal.”Eigenaar Dehler 31, verstaging vervangen in 2019

Fijne service, fijn meedenken en kwalitatief hoogwaardig spul

“Ik ben alleen maar positief! Fijne service, fijn meedenken en kwalitatief hoogwaardig spul. Levering liet even op zich wachten, maar in december zeil ik toch niet. Mensen van CS dachten fijn mee en bleven aardig, waar ik best wel wat vragen had. Allemaal gelukt en erg tevreden. Ik ga nu weer vol overtuiging met m’n Kolibri het IJsselmeer op bij windkracht 6.”Eigenaar Kolibri 560, verstaging vervangen in 2016

Ik had een bijzondere wens en ze hebben goed meegedacht

“Mijn ervaring met CS.Rigging (vooral met Danny Hol) was erg positief. Ik had een bijzondere wens en ze hebben goed meegedacht en kwamen met goede suggesties en een prima oplossing.”Eigenaar Breehorn 44, verstaging vervangen in 2016

Volgende keer weer

“Mijn bestelling was heel eenvoudig, twee aluminium stagen met een oog aan beide kanten. Dat werd keurig afgeleverd. Volgende keer weer!”  Eigenaar Drascombe Longboat Cruiser, verstaging vervangen in 2017

Meteen iemand aan de telefoon met verstand van zaken

“Ik heb erg goede ervaring met CS.Rigging, meteen iemand aan de telefoon die verstand van zaken had. Zelf had ik de oude verstaging er af gehaald en naar CS.Rigging in Zaandam gebracht, de volgende dag kwam er een medewerker met de nieuwe verstaging en heeft ter plaatse de voorstag vervangen van de fokroller. De spanners zijn van goede kwaliteit en alles paste perfect (ik had de oude verstaging met een plakbandje gemerkt hoe de stand van de spanners was). Alles verliep volgens afspraak en voor een redelijke prijs.” Eigenaar Bavaria 1060, verstaging vervangen in 2018

Voelt veilig met een nieuw tuigage en vernieuwde zeerailing

“Wij zijn uiterst tevreden over de werkzaamheden, gebruikte materialen en afspraken die we gemaakt hebben. Ondanks de perikelen rondom corona en de gemaakte afspraak die hierdoor verplaatst moest worden is alles netjes en snel verlopen. Het zeilseizoen is goed verlopen en voelt veilig met een nieuw tuigage en vernieuwde zeerailing.  We zouden het zo weer doen bij cs-rigging het tuigage laten vervangen.  Maar we kunnen er voorlopig wel even tegen en gaan komende seizoenen eerst genieten van het vernieuwde tuigage.” Eigenaar Elan 333, verstaging vervangen in 2020

Vriendelijke en deskundige mensen

Perfect advies en goede communicatie door de mannen van CS.RIGGING. Vriendelijke en deskundige mensen. Goede kwaliteit voor zover door mij als leek te beoordelen. De masttrim is perfect gedaan, echter ik merk geen verschil in zeileigenschappen. Eigenaar Hallberg Rassy 352, verstaging vervangen in 2021.

De verstaging wekt weer vertrouwen en het reven van de genua is een makkie

We hebben voor ons klassieke Varianta van Dehler een grootzeil en een rolfok laten maken. De zeilmaker heeft samengewerkt met CS.RIGGING die zorgden voor nieuwe verstaging, een rolsysteem voor de genua en nieuwe vallen en schoten. Het wiebelende voordijk werd ons als ruim 70+ers te gevaarlijk. Zeer tevreden over de manier waarop die klus is geklaard. De boot heeft hiervoor bij de werf De Kokernoot in zijkanaal H gelegen, voor iedereen goed bereikbaar. Ter plekke ingemeten en in het voorjaar getuigd. Zeilen zijn prachtig en mooi en zorgvuldig afgewerkt. Rasbora, een halve eeuw oud, gaat weer als een tierelier.  Ook de verstaging wekt weer vertrouwen en het reven van de genua is een makkie. Ik kan het iedereen aanbevelen. Hartelijke groet en dank voor het aanbieden van deze aktie. Eigenaar Dehler Varianta, verstaging en rolfoksysteem vervangen in 2021.

Wij raden dit bedrijf iedereen aan!

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Ook zeer tevreden over hoe er met je eigendommen wordt omgegaan tijdens op en afhalen van de mast en verstaging. Er wordt rustig en zeer netjes gewerkt. De tuiger Floris neemt rustig de tijd om je te helpen of iets op te lossen.

Wij hadden ook offertes bij andere tuigers aangevraagd. CS.Rigging was daarbij concurrerend, maar gaf ook vertrouwen d.m.v. de algehele aanpak en de antwoorden op mijn vragen. Andere tuigers probeerden lager te offreren door deels dunnere staaldraden te gebruiken.

Wij hebben vorig najaar de verstaging besteld met de vraag of e.e.a. in het voorjaar plaats kon vinden en dat was helemaal geen probleem. Kortom wij raden dit bedrijf iedereen aan!

Vanwege de goede ervaring met de bedrijven waarmee jullie samenwerken (en van horen zeggen in onze haven) hebben wij dit najaar via Sailspecials ook met de zeilenactie meegedaan.

Eigenaar Compromis 34, verstaging vervangen in 2019