TruDesign Huiddoorvoer

| Alle producten van TruDesign
Extreem sterk en vrij van corrosie
Trudesign advies

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Zijn je afsluiters en huiddoorvoeren aan vervanging toe? Denk dan aan een composietoplossing in plaats van brons of rvs. Het is lichter en net zo sterk. Geen corrosie of elektrolyse en gemaakt van onverwoestbaar glasvezelversterkt nylon.

Je kunt bij montage kiezen om de doorvoer vast te zetten met kit of met epoxy. Gebruik je de huiddoorvoer in combinatie met een kogelafsluiter van TruDesign? Maak je installatie dan extra sterk met het TruDesign manchet.

  • Geschikt voor alle rompdiktes en -materialen
  • Eenvoudige installatie met kit of epoxy
  • Geschikt voor de kogelafsluiters van TruDesign
  • Glad van binnen: vuil hecht zich niet aan het materiaal

Wil je de huiddoorvoer zelf installeren? Dat kan. Met de huiddoorvoer montagesleutel kun je het zelfs in je eentje!

Specificaties

Afmetingen

Let op: De gatmaat (E) van een kunststof afsluiter is groter dan bij een afsluiter van bijvoorbeeld brons. De binnendiameter van de slang is de maat die overeenkomt met de maat van de huiddoorvoer en afsluiter. Gebruik je nu geen kunststof afsluiter, dan zul je het gat in de romp wat moeten vergroten.

Klik op de afbeelding voor een vergroting. 

Alternatieve producten

Reviews voor TruDesign Huiddoorvoer

Vaak meebesteld

Merk

Logo TruDesign
Dat huiddoorvoeren en afsluiters niet per se van brons of rvs hoeven te zijn bewijst TruDesign. Het bedrijf uit Nieuw-Zeeland maakt ijzersterke producten van glasvezel versterkt nylon composietmateriaal. Goedkoper dan klassieke afsluiters zoals bijvoorbeeld van Blake, maar net zo sterk. In het assortiment vind je ook slangtules en terugslagkleppen en koppelstukken.