Gever / Tanksensor / Niveaumeter Vuilwatertank

| Alle producten van Nuova Rade
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze showroom!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Voorkom verrassingen met deze tanksensor voor de vuilwatertank van Nuova Rade. Leverbaar in verschillende lengtes.

Werkt met een vlotter en kan vanwege de speciale dichte constructie zonder enig probleem worden gebruikt in vuilwatertank. In de standaard gevers met een open vlotter kan vuil kan tussen de vlotter en de geleidestaaf komen waardoor deze vast komt te zitten. Deze tanksensor werkt met de Vuilwater tankmeter van CN Motorinstrumenten (240-33Ohm), maar ook met het SIMARINE systeem.

Hoe kies ik de juiste lengte?
Dit is afhankelijk van de hoogte van de tank. Stel dat deze 32,5 cm is kies dan de meter van 30cm. Je houdt dan 2,5 cm over. Hier bevindt zich je reserve tankinhoud. Zeker bij een brandstoftank is dat natuurlijk aan te bevelen!

Alternatieve producten

Meer informatie

Hoe werkt een tanksensor met vlotter?

Hoe hoger de vlotter stijgt hoe meer weerstand de sensor geeft. Is de tank (bijna) leeg dan bevind de vlotter zich op het laagste punt en meet hij 240Ω. Als de tank gevuld is en de vlotter zich in de hoogste positie bevind meet hij 330Ω.

Bijpassende vuilwatertank

Deze tanksensor is volledig te integreren met het Diablo Tanksysteem van Nuova Rade. Klik hier voor de Tank en hier voor het Tankdeksel.

Dit deksel is voorzien van een speciale aansluitmogelijkheid voor de sensor waardoor u geen gat hoeft te maken. Dit is het kleine ronde blauwe afdekplaatje met vijf schroefjes. Zie foto hieronder. Als je deze eraf schroeft zullen de gaatjes één-op-één overeenkomen met de gaatjes in de bovenkant van de sensor. Gebruik de meegeleverde afsluitring bij het plaatsen van de sensor.

vuilwater tank deksel diablo easy switch

 

Reviews voor Gever / Tanksensor / Niveaumeter Vuilwatertank

Vaak meebesteld

Merk

nuova rade logo
Nuova Rade biedt een complete range aan kunststof bootaccessoires en veiligheidsmiddelen. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld de Stella LED Noodlamp opgenomen. De producten van Nuova Rade kenmerken zich door een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.