SUNBEAMsystem Smart Lithium Accu BASIC 50A 24 Volt

1149,-

5-7 werkdagen levertijd

Gratis verzending vanaf €99
Voor 16:00 besteld (ma-vr) is morgen in huis 
Afhalen bij 2600 PostNL locaties
30 dagen niet tevreden geld terug

De SMART Lithium 24V BASIC accu van SUNBEAMsystem is een unieke 50Ah Lithium LifePO4 accu want volledig Plug & Play. Er zijn geen ingrijpende aanpassingen aan laders en dynamo nodig: je kan simpelweg je oude loodzuur accu verwijderen en de SMART Lithium plaatsen. Daardoor voorkom je veel extra kosten en is het nog nooit zo makkelijk geweest om aan boord te upgraden naar de beste accutechnologie van dit moment: lithium fosfaat (LiFePO4). Klik hier voor de voordelen van een Lithium accu aan boord.

Deze 24V-editie van de SMART Lithium Basic heeft een indrukwekkend lijst met eigenschappen. Zo is het mogelijk om de accu in iets meer dan een uur op te laden met de Quick Charge functie, zijn nu piekstromen tot 225A mogelijk, kan de accu dankzij het geavanceerde BMS zelfs in hetzelfde circuit als een loodzuur accu gezet worden en kan je het systeem dankzij de ingebouwde shunt uitlezen via de SUNBEAMsystem bluetooth app. Alle benodigde componenten voor een compleet lithium systeem (zoals een BMS en verschillende safety guards) zitten al ingebouwd in de accu zelf. SUNBEAMsystem onderstreept de kwaliteit van deze accu’s door een voor accu’s unieke 5 jaar garantie te geven op de SMART Lithium.

  • Plug & Play installatie dankzij ingebouwde battery management software en beveiligingen
  • Maximale continue laad- en ontlaadstroom van 50A. Piekbelasting tot 225A (10 secondes).
  • 50Ah capaciteit = vergelijkbaar met een 24V loodzuur accu van 100Ah
  • Compact en lichtgewicht, weegt slechts 14,2 kilo
  • Gratis IOS en Android App vervangt accumonitor
  • Extreem veilige Lithium LiFePO4 Technologie, goedgekeurd voor luchttransport
  • Extreem lange levensduur
  • Afmetingen accu:  32,8 x 17,2 x 22,2 cm (lengte x diepte x hoogte)
  • Unieke 5 jaar garantie

Meerdere SMART Lithiums kunnen uitstekend gecombineerd worden, bijvoorbeeld 2 of 4 stuks in parallel. De maximale laad- en ontlaadstroom vermenigvuldigd met het aantal accu’s waardoor u met 2 stuks BASIC accu’s al een continue laad- en ontlaadstroom van 2x50A = 100A aan kunt en tijdelijk een piekstroom van 450A (maximaal 10 secondes). In serie zetten is niet mogelijk, maar er is wel een 48 versie beschikbaar van de SMART Lithium -> mail ons voor meer info

Wil je de Smart Lithium accu’s graag van accupolen voorzien? Klik dan hier om een handig setjes accupolen mee te bestellen.

Aanmelden voor wachtlijst We sturen je een e-mail zodra het product weer op voorraad is
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.