Scanstrut Dubbele Kabeldoorvoer voor Zonnepaneel (5-6mm) DS-HD6

| Alle producten van Scanstrut

34,95

Nog 7 op voorraad (kan nabesteld worden)

Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Met deze kabeldoorvoer heb je één oplossing voor twee solarkabels van je zonnepaneel. Zo werk je ze strak en 100% waterdicht (IP68) door je dek of kajuitdak heen. De doorvoer wordt geleverd met verschillende rubberen inserts en is daarmee geschikt voor kabels met een diameter van 5mm en 6mm. Daarnaast wordt er een rubberen insert meegeleverd waar je zelf precies de gewenste gatmaat in kunt boren. De doorvoer is compact en gemaakt van erg stevig UV-bestendig plastic dat tegen een stootje kan. Installatie is gemakkelijk en er is geen gedoe met afdichtkit meer.

  • Ideaal voor kabels van zonnepanelen
  • Kleine behuizing
  • 100% waterdicht (IP68)
  • RVS montagematerialen

Deze kabeldoorvoer is ook erg geschikt om buiten een stopcontact te maken voor een wegneembaar zonnepaneel. Met twee 4mm2 kabels met daaraan MC4-stekkers creëer je een stevig aansluitpunt voor bijvoorbeeld een Sunbeam Fold 62 Watt opvouwbaar zonnepaneel.

Afmetingen: (LxBxH) 63 x 54 x 22mm

Alternatieve producten

Meer informatie

Productvideo’s

Installatie-instructie:

Installatie Scanstrut dubbele kabeldoorvoer (PDF)

Reviews voor Scanstrut Dubbele Kabeldoorvoer voor Zonnepaneel (5-6mm) DS-HD6

Vaak meebesteld

Merk

Midden jaren 80 is de luchtvaart ingenieur Trevor Reed zich gaan toeleggen op het ontwerpen van bevestigingssystemen voor de watersport. De producten van Scanstrut blinken uit in robuustheid, aandacht voor detail en gebruik van hoogwaardige materialen. Of het nu de dekdoorvoeren, USB-laders of tablet-houders zijn, bij Scanstrut weet men welke eisen je stelt aan spullen aan boord die ze maar al te vaak nog weten te overtreffen ook.