Besto UML Elite Herlaadset

| Alle producten van Besto
Showroom Sailspecials

Bekijk dit product in onze winkel!

Klik hier voor de route en openingstijden.

Productinformatie

Deze UML Pro Sensor Elite herlaadset is geschikt voor het Besto Comfort Fit Pro vest, maar bijvoorbeeld ook het TeamOMarine vest of vesten van Spinlock. Selecteer hierboven een variant en lees of deze set past bij het drijfvermogen van jouw reddingsvest.

De vervangingsset bestaat uit een CO2 Cillinder en de UML Elite cartridge. Deze nieuwe cartridge van UML wordt tegenwoordig in praktisch alle moderne reddingsvesten gebruikt. Je controleert dit eenvoudig door de cartridge in je reddingsvest te vergelijken met de grijze cartridge die je ziet op de productfoto.

Wanneer je automatisch reddingsvest is opgeblazen wil je natuurlijk niet een compleet nieuw vest aanschaffen. Je kunt het opblaasmechanisme vervangen met deze set en zo heb je weer een veilig reddingsvest.

Advies: zorg altijd voor een reserve herlaadset aan boord. Zo ben je altijd zelf in staat het vest opnieuw geschikt te maken voor gebruik nadat deze een keer opgeblazen is.

Alternatieve producten

Reviews voor Besto UML Elite Herlaadset

Vaak meebesteld

Merk

Besto is al 85 jaar het merk van Nederlandse bodem voor persoonlijke reddingsmiddelen aan boord. Besto voert al jaren de top aan in zwem- en reddingvesten dankzij gekwalificeerd productonderzoek en de continu perfectionering van de pasvorm van vesten.