Besto UML Elite Herlaadset

Vanaf 28,95

Wissen
Gratis verzending vanaf €99
Voor 16:00 besteld (ma-vr) is morgen in huis 
Afhalen bij 2600 PostNL locaties
30 dagen niet tevreden geld terug

Deze UML Pro Sensor Elite herlaadset is geschikt voor het Besto Comfort Fit Pro vest, maar bijvoorbeeld ook het TeamOMarine vest of vesten van Spinlock. Selecteer hierboven een variant en lees of deze set past bij het drijfvermogen van jouw reddingsvest.

De vervangingsset bestaat uit een CO2 Cillinder en de UML Elite cartridge. Deze nieuwe cartridge van UML wordt tegenwoordig in praktisch alle moderne reddingsvesten gebruikt. Je controleert dit eenvoudig door de cartridge in je reddingsvest te vergelijken met de grijze cartridge die je ziet op de productfoto.

Wanneer je automatisch reddingsvest is opgeblazen wil je natuurlijk niet een compleet nieuw vest aanschaffen. Je kunt het opblaasmechanisme vervangen met deze set en zo heb je weer een veilig reddingsvest.

Advies: zorg altijd voor een reserve herlaadset aan boord. Zo ben je altijd zelf in staat het vest opnieuw geschikt te maken voor gebruik nadat deze een keer opgeblazen is.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat ermee instemt.